Yayıncıların kullandığı bilgisayarlar

Eshab

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
otomotiv müh. öğr.
Yayıncıların kullandığı sistemlere baktım, beklentim yüksekti fakat ( Shroud'un PUBG Ayarları ve Ekipmanları | Global Klavye ) sitede Shroud için karşıma çıkan şeye bakın. Intel Core i7 7700K işlemci beni en çok şaşırtanı oldu. Mithrain için de benzer durum var. Sizce de öyle mi? Anakart ve ekran kartı iyi fakat neden işlemci olarak bu var anlayamadım.
Ayrıca sistem toplayacak olsam 3000 TL bütçe artı 2000 civarı para ile tamamen ileriye dönük bir sistem toplamam gerek, örneğin mükemmel bir işlemciyi dahili grafik kartı ile idare ederek kullansam hangi sistemi parçaları tavsiye edersiniz? Kullanım amacı olarak oyun iş yayın ne deseniz var oyun nispeten daha önemli.

Yayını başka bilgisayardan yapıyorlar. Bunlar oyun bilgisayarları, o işlemciyle zaten piyasadaki bütün oyunları iyi bir ekran kartıyla 4k açabilir.
Tek aklımda kalan, o işlemciyle ekran kartı darboğaz yapmıyor mu acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı