Yayında C4

Gerçekten eğlenmek için açtım ama sinirlendiğim videoların başında geliyor. Yorumlar zaten "15 yaş toxic kitle". Herkes dış kasanın kötülüğünden bahsedip durmuşlar. "BMW'ye Tofaş motoru taktın abee" yazıları sinir bozucu olmuş.

Beni bu yaşımda bilgilendiren herkese bu forum dolayısıyla; teşekkür ediyorum...
Yalnız bu sistemi o kasaya kurması pek iyi bir şey olmamış soğutma açısından. Hava akımı çok da fena olmayan Aerocool Cylon Mini kasamda macun yenilememe rağmen 70-75 derecede seyrediyordu Furmark'da oğlumun RX570 ekran kartı.

Yalnız bu sistemi o kasaya kurması pek iyi bir şey olmamış soğutma açısından. Hava akımı çok da fena olmayan Aerocool Cylon Mini kasamda macun yenilememe rağmen 70-75 derecede seyrediyordu Furmark'da RX570 ekran kartım.
Zaten ısınma, PSU filan derken o sistem 4. yayında patlar, böylece ısınma sorunu da ortadan kalkar.

Hadron marka klavye-mouse bile alınmaz. F/P ile dandik ürünleri karıştırmayalım. Çok değil 100 lira üzerine koyduğunuzda çok kaliteli üreticilerin giriş seviye F/P ürünleri karşınıza çıkıyor. 600W alacağınıza, gerçek 500W alın bin kat daha iyi.
Ayrıca aygıt yöneticisinden ekran kartı güncellemesi yapılmasını söyleyen bir youtuber vardı, ona zaten hiç yorumum yok. Eminim 2080ti ekran kartlarını aygıt yöneticisinden güncelliyorlardır.

Yalnız bu sistemi o kasaya kurması pek iyi bir şey olmamış soğutma açısından. Hava akımı çok da fena olmayan Aerocool Cylon Mini kasamda macun yenilememe rağmen 70-75 derecede seyrediyordu Furmark'da oğlumun RX570 ekran kartı.
Oğlumun mu? Konu dışı ancak; yaş kaçtı? Onları saymıyoruz bile arkada 8 cm fan var ve ne kadar etki edecek, büyük ihtimalle; zamanında bi' tane fan yeteceği düşünülüp, konulmuş. Video çıksın diye yazık ediyor sisteme.

Sahiden, sen kankanın ailesini PC almaya ikna etmeye çalışıyordun, ne ara oğlun oldu?

Üstadım ticari amaçla bu tarz videoları çekiyorlar. Gidip güncel sistemin o kasaya olmayacağını onlar da biliyorlar. Videonun kazancıyla da kendisine gider en iyisinden kasa alır isterse. Normal bir pc toplama videosu çekse izlenmez, rakibi çok. 20 yıllık kasaya yeni sistem kurdum deyince albenisi artıyor. Çoluk çocuk izliyor işte. :)
Sahiden, sen kankanın ailesini PC almaya ikna etmeye çalışıyordun, ne ara oğlun oldu?
Babasıyla aynı hesabı kullanıyor olabilirler. :)

Oğlumla aynı hesabı kullanıyoruz. Arkadaşı ikinci el PC topladı (Vega 56 ya da 64 vardı tam bilmiyorum, Windows ve Trend Micro Maximum S. lisansı da benim ona ufak bir hediyem oldu.) hatta bir arkadaşı da laptop siparişi verdi bu akşam, gruplarında birkaç kişi daha sistem toplayacakmış. Benim de Fryzen Jr.'a bir sürprizim olacak, ama ne olacağını aynı hesabı kullandığımız için şimdi paylaşmıyorum. Zamanı geldiğinde onu kullanıcı incelemeleri bölümünde görebileceksiniz, hatta benim mesajlarımı takip eden arkadaşlar tahmin de edebilirler.

Oğlumla aynı hesabı kullanıyoruz. Arkadaşı ikinci el PC topladı (Vega 56 ya da 64 vardı tam bilmiyorum, Windows ve Trend Micro Maximum S. lisansı da benim ona ufak bir hediyem oldu.) hatta bir arkadaşı da laptop siparişi verdi bu akşam, gruplarında birkaç kişi daha sistem toplayacakmış. Benim de Fryzen Jr.'a bir sürprizim olacak, ama ne olacağını aynı hesabı kullandığımız için şimdi paylaşmıyorum. Zamanı geldiğinde onu kullanıcı incelemeleri bölümünde görebileceksiniz, hatta benim mesajlarımı takip eden arkadaşlar tahmin de edebilirler.
Kusura bakma abi, bilemedim. Ben ettim, sen etme :D

Babasıyla aynı hesabı kullanıyorlar, önceden bahsediyordu babasının PC bilgisinden. :)

@fryzen Abi o RX570 şu an bende ve 90'lardan kalma bir kasaya kurmama rağmen 70'i geçmiyor, siz nasıl 75'i gördünz?
Macun yenilemesinden önce kendisinden arkadaşlarla Fortnite oynamak için bilgisayarı ödünç almıştım, o evde değildi. 10 dakika geçmişti ki 92 dereceyi görüp kendini kapatmış ve Wattman ayarlarını resetlemişti. ETS2'de bile 87 dereceyi görme özelliğine sahipti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı