Yayında C4

Thermaltake öneren kalmadı galiba. FSP üretimi güç kaynakları ama FSP elde kalanları mı paslıyor, ne yapıyorsa. Litepower hiç önerilmiyor, TR2'ye yaşım yetmez ama o da kasa+PSU bundle'larda kullanılıyor.

@CillianMurphy High Power, XPG, NZXT, BeQuiet!, Fractal Design eklenir. Direkt marka olarak güç kaynağı önerilmez aslında. Sharkoon Cool Zero çok kaliteli ama Gold Zero, SHP o kadar değil.

Seasonic S12II serisi de pek güvenilmiyor, yabancı kaynak bazlı konuşuyorum.
Eskiden (10-11 yıl önce) Toughpower'lar vardı. Adının aksine kalitesizdi. Şimdiki Toughpower'lar fena değil ama RGB modellerinde kutuya ARGB'miş gibi resim koyarak alıcıyı yanıltıyorlar.

Eskiden (10-11 yıl önce) Toughpower'lar vardı. Adının aksine kalitesizdi. Şimdiki Toughpower'lar fena değil ama RGB modellerinde kutuya ARGB'miş gibi resim koyarak alıcıyı yanıltıyorlar.
Onları da biliyorum hocam, şu anda yenilendi ve satışa koyuldu. RGB fan koyarak satış yapmaya çalışıyor, Litepower'da da aynı satış politikasını uyguluyor. 15 yaşındayım ama gördüm ve almaya kalktım, Toughpower'ların ikinci el piyasasında satışları çok uygun, cıvkını çıkartıp, satıyorlar.

https://www.hepsiburada.com/thermal...Xa1_qBBNwZM2XF-QcbDKcwa7S1NFKoTMaAnCVEALw_wcB eski model.

Amazon.com: Thermaltake Toughpower PF1 ARGB 850W 80+ Platinum 16.8 Million Colors 18 Addressable LEDs 5V Motherboard Sync/Analog Controlled SLI Full Modular Power Supply PS-TPD-0850F3FAPU-1: Computers & Accessories Bu PF-1.

ARGB olan seri, Toughpower Digital, Toughpower Gold ve Toughpower Grand (ama bunda ARGB kandırmacası var) fena olmasa da düz Toughpower cidden kötüydü. Zamanının efsaneleri In Win Commander 1500W (yalnız bu 1500W olmasına rağmen %82 verimliydi) ve Enermax Revolution idi. Corsair, Xigmatek, Xilence, Cooler Master, High Power ve FSP ürünleri de piyasada beğenilirdi. Nadiren OCZ, Thermaltake, Seasonic, Aerocool, Zalman alanlar da olurdu.

Hocam şu an Seasonic ve Corsair markaları PSU pazarını domine etmiş durumda, eskiden hangi markalar bu şekildeydi? Eskiden ünlü olupta sonradan bunu kaybeden markaların hikayeleri çok iyi oluyor. :D
Ben bi' OCZ, Xilence biliyorum. Sabah Fryzen Jr. girince bizi parçalamazsa iyi bari :D

Ben de tamamen @enes.wtp ile aynı durumu yaşıyorum. Bu forumda ilk açtığım konudan bu yana bakın, değişimi göreceksiniz. Bilgisayar konusundaki bilgimi tamamen bu foruma borçluyum. Piyasadaki böyle cahiller ise, tamamen akli dengesi yerinde olmadığını düşündüğüm insanlar. Kötü sistemler dizip, bunu insanlara satarak geçiniyorlar. Altına girdikleri sorumluluğun farkında değiller. Çoğu da İtopya gibi müşteri iletişimi kötü olan firmalarla çalışıyor çünkü pislikleriyle yüzleşmek istemiyorlar. Bir sistem asla RGB Kasa ile güzel olmaz, veya i7 işlemcilerle (Turbox) de güzel olmaz. Sistemi güzel yapan, toplayan şahsın sorumluluk bilincidir.

Not: Forumdaki cahil arkadaşları, bilgili insanlarla tartışmak yerine onlardan bir şeyler öğrenmeye davet ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı