Yaz mı Kış mı?

Yaz mı Kış mı?

  • Yaz

    Oy: 51 47,2%
  • Kış

    Oy: 57 52,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    108
Kış. Günlerden cumartesi yarın okul yok evde soba veya doğalgaz açılmış, uzun kollu giyinmişsin ve arkadaşlarınla Minecraft oynuyorsun. Kış ayrı bir güzel ya.
 
Peki Snowboard vs Kayak deseniz? Bence kesinlikle snowboard. İlk Kayak kaydigim gün sert dustum ve ayagim dondu ama nasil oldu ise Kayak ayağımdan çıkmadı ve bacagim dönmüş durumda elimde yetişemedi. O acidan bagiriyorum sadece neyse ki birileri beni kurtardı.
Snowboard hiç denemdim pek tarzım değil, 3 yaşından beri kayıyorum yani daha ayakta bile duramazken kaya kaymaya başladığım için kayak kaymak çok pürüssüz, güzel ve hızlı hissettiriyor. Elbet bir gün snowboard yapacağım ama bu zamanlar hevesim yok. Vücudümü tek bir şeye bağlamaktansa 2 ayrı kontrol edilebilir şeye bağlamak daha iyi hissettiriyor. Tabi kayak snowboardtan çok daha tehlikeli bir şey, çok kötü sakatlanabilirsiniz, ben henüz sakatlanmadım yada büyük bir kaza geçirmedim umarım da geçirmem ama yapıyorum işte çok eğlenceli. Kayağın ayağınızı geçirdiğiniz yeri çok sıkmışlardır, ben özellikle kontrol ederim sizin yaşadığınız durumu yaşamayayım diye, aslında personel hatası.
 

Geri
Yukarı