Yazılım dili öğrenmek mi, yeni dil öğrenmek mi?

Rusça, Japonca, Çince gibi diller alfabeleri Latin alfabesinden uyarlama olmadığı için zorluk çekersiniz.

Neden Almanca, Japonca veya Çince? Almanca'yı anlayabiliyorum göç edebilmek için mantıklı bir atılım ama. Alfabesini bilmediğin Japonca ve Çince ile çok vakit kaybedersin. Japoncayı veya Çinceyi öğrenene kadar iki dili kavrayabilirsiniz. Öneri alırsanız, Almanca veya İspanyolca arasında kalmak sizin için daha iyi olucak. Unutmayın ki İspanyolca konuşulan en büyük ikinci dil. Güney Amerika(Brezilya hariç), Orta Amerika'ya açılabilirsiniz. Veya İber Yarımadasına.
Japoncayı zaten az buçuk bildiğim için ondan devam edebilirim. Alfabesini biliyorum. Zaten öyle zor bir alfabesi yok.

Ayrıca Grammer yapısı türkçeyle aynı. Grammer yapısı türkçeyle aynı olduğu için konuşması daha kolay bir dil.

İspanyolca dili çok ilgimi çekmiyor o yüzden düşünmemiştim. Ama bir düşünebilirim. Zor bir dil mi bilginiz var mı?

Japoncayı zaten az buçuk bildiğim için ondan devam edebilirim. Alfabesini biliyorum. Zaten öyle zor bir alfabesi yok.

Ayrıca Grammer yapısı türkçeyle aynı. Grammer yapısı türkçeyle aynı olduğu için konuşması daha kolay bir dil.

İspanyolca dili çok ilgimi çekmiyor o yüzden düşünmemiştim. Ama bir düşünebilirim. Zor bir dil mi bilginiz var mı?
İspanyolca kolay bir dil, 20 günlük bir çalışmayla dilin genel hatlarıyla öğrenirsin. İngilizce ne kadar kolaysa, İspanyolca o kadar kolay. Eğer İngilizceyi de biliyorsan, zorluk yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı