Yazılım için 30 bin TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
30 bin tl
Yazılımdan ne kastettiğinize göre önerilerim değişebilir. RAM ihtiyacınız mi var yoksa tamamen işlemci yönelik misiniz gibi şeyleri söylerseniz birkaç tavsiyede bulunabilirim. Bir de elinizi çabuk tutmakta fayda var malum dolar kenardan kenardan yükseliyor.

Aslında belirtiğim gibi mobil uygulama alanında, veri bilimi , yapay zeka alanında kullanacağım. bence şu anda en iyi bu özelliklerde Huawei hem i9 h işlemci 16 GB RAM 1 TB SSD ekran özellikleri bence yeterli fakat ekran kartı konusu aklımı çok karıştırıyor illa ekran kartı olmalı mı Intel Iris Xe Graphics ekran kartı yeterli mi bilemiyorum.

Aslında belirtiğim gibi mobil uygulama alanında, veri bilimi , yapay zeka alanında kullanacağım. bence şu anda en iyi bu özelliklerde Huawei hem i9 h işlemci 16 GB RAM 1 TB SSD ekran özellikleri bence yeterli fakat ekran kartı konusu aklımı çok karıştırıyor illa ekran kartı olmalı mı Intel Iris Xe Graphics ekran kartı yeterli mi bilemiyorum.
Şuan özellikle Nvidia ekran kartları ile yapay zeka uygulamaları çalıştırılabiliyor GPU işlemcisi ile yarın daha yeni özellikler geldiğinde bunlara erişim çok iyi olur. Onun haricinde her geçen gün uygulamalarda kullanılan ekran kartı Vram oranlarıda artıyor. Dahili ekran kartlarında ekran kartı Vram ramden çekildiği için yarın öbür gün size yine problem çıkartabilir. Birde hepsinden öte bahsetmek istediğim bir konu daha var oda satarken zaten aldığınız bilgisayar bir Mac olmadığı için çok kar edemeyeceksiniz ekran kartı olursa bu yüzden yine sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Öneri olarakta aslında şunu söyleyebilirim Msi, Asus, Acer veya HP gibi arkasında ciddi bir karşılık barındıran ve kendini ispatlamış bir markadan sistem özellikleri olarak paranızın yettiği en iyi bilgisayarı almanız.

Şu an özellikle NVIDIA ekran kartları ile yapay zeka uygulamaları çalıştırılabiliyor GPU işlemcisi ile yarın daha yeni özellikler geldiğinde bunlara erişim çok iyi olur. Onun haricinde her geçen gün uygulamalarda kullanılan ekran kartı VRAM oranları da artıyor. Dahili ekran kartlarında ekran kartı VRAM RAM'den çekildiği için yarın öbür gün size yine problem çıkartabilir. Bir de hepsinden öte bahsetmek istediğim bir konu daha var oda satarken zaten aldığınız bilgisayar bir Mac olmadığı için çok kar edemeyeceksiniz ekran kartı olursa bu yüzden yine sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Öneri olarak da aslında şunu söyleyebilirim MSI, ASUS, Acer veya HP gibi arkasında ciddi bir karşılık barındıran ve kendini ispatlamış bir markadan sistem özellikleri olarak paranızın yettiği en iyi bilgisayarı almanız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ASUS gerçekten ekran konusunda da çok iyi 30 bin bandında önerileriniz var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı