Haklisin. Ben de dusundum de, yazilimi hobi olarak yapacagim. Bu arada Ingilizce okuma ogrenmek icin tavsiyelerin var mi?İlk önce İngilizce öğren. Hem yazılım hem de İngilizce öğrenmek zor olur. Kafanı allak bullak edersin.
Cok haklisin aynen oyle. Iyi aksamlar cevaplar icin sagolun.İngilizce öğren. Zaten öğrenince yabancı kaynaklara erişimin de artar, kendini daha rahat geliştirirsin.
Haklisin. Ben de dusundum de, yazilimi hobi olarak yapacagim. Bu arada Ingilizce okuma ogrenmek icin tavsiyelerin var mi?
Katılıyorum. Aynı anda hem programlama hem de İngilizceni geliştirebilirsin.Seviyesi A2-B1 olan biri için kafasının allak bullak olacağı bir durum yok. Zaten tüm teknik kelimeleri öğrenip öyle programlamaya başlamak imkansız. İkisi aynı anda geliştirilebilir. Zaten programlama öğrenirken okunan kaynaklar birer İngilizce pratiği. Kelimeler de orda öğreniliyor. Buna ek olarak İngilizce çalışma da yapılır eksik olunan konularda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.