Yazılım için İngilizce öğrenmek

blaneTech

Picopat
İngilizce okumam A2-B1. Yazilim icin okuma genel olarak yeterli. Ama benim seviyem akici degil. Bilmedigim cok kelime var. Yazilim ogrenirken mi İngilizce gelistireyim, yazilimi kenara atip sadece mi İngilizce ogreneyim?

Haklisin. Ben de dusundum de, yazilimi hobi olarak yapacagim. Bu arada Ingilizce okuma ogrenmek icin tavsiyelerin var mi?
Bu sitede haberleri okuyup bir sürü pdf etkinliği yapıyorsun. Efsane.

Seviyesi A2-B1 olan biri için kafasının allak bullak olacağı bir durum yok. Zaten tüm teknik kelimeleri öğrenip öyle programlamaya başlamak imkansız. İkisi aynı anda geliştirilebilir. Zaten programlama öğrenirken okunan kaynaklar birer İngilizce pratiği. Kelimeler de orda öğreniliyor. Buna ek olarak İngilizce çalışma da yapılır eksik olunan konularda.

Seviyesi A2-B1 olan biri için kafasının allak bullak olacağı bir durum yok. Zaten tüm teknik kelimeleri öğrenip öyle programlamaya başlamak imkansız. İkisi aynı anda geliştirilebilir. Zaten programlama öğrenirken okunan kaynaklar birer İngilizce pratiği. Kelimeler de orda öğreniliyor. Buna ek olarak İngilizce çalışma da yapılır eksik olunan konularda.
Katılıyorum. Aynı anda hem programlama hem de İngilizceni geliştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı