Biraz saçmalamışsınız desem? Bu kişiler istisna kişiler, ve bu kişilerin hayatlarıyla ilgili bilginiz yok sanırım. Bu kişilerin ortak özellikleri akıl almayacak derecede çalışkan olmaları. Kurduğunuz cümleye baya güldüm, ben de her şeyin diploma olduğunu düşünmüyorum fakat eğitim şart.Herşeyi okula bağlayan arkadaşlara, ne veriyim abime? Ülkemizin şartlarıda var fakat herşey okul, diploma değil.
Biraz saçmalamışsınız desem? Bu kişiler istisna kişiler, ve bu kişilerin hayatlarıyla ilgili bilginiz yok sanırım. Bu kişilerin ortak özellikleri akıl almayacak derecede çalışkan olmaları. Kurduğunuz cümleye baya güldüm, ben de her şeyin diploma olduğunu düşünmüyorum fakat eğitim şart.
Girişimci ruhlu bir genç olduğunu anlıyorum, fakat benim değindiğim nokta bambaşka bir yerdi. İlk mesajıma yine saçma sapan cevap verdiniz.Biyerlerde boş boş durarak birşeylerin gelmesini beklerseniz çok beklersiniz dahaUmarım sizin gibi insanları örnek almaz, ben yapamam edemem diyenleri...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.