Yazılım/Kodlama İlgisi ve Ailenin Karşı Çıkması

Girişimci ruhlu bir genç olduğunu anlıyorum, fakat benim değindiğim nokta bambaşka bir yerdi. İlk mesajıma yine saçma sapan cevap verdiniz. 😁 Zaman kaybetmek istemiyorum, ne yaparsan yap.

Asıl sen benim demek istediğim şeyleri anlamamışsın halâ. Başımıza Tim Cook olsun demiyorum. Okulun o kadar önemli olmadığını, gerekli çalışmanın yapılarak bir şeyler yapabileceğini anlatmak istiyorum da filtreden ısrarla geçmiyor maalesef.

Memur zihniyetinde insanlar anlamaz bunları. Onlar konfor bölgelerinden çıkmazlar, risk almazlar bu hayatta. Bilirim böyle tipleri boşuna anlatma :D @Silinen üye
Siz o kişileri örnek alırsanız başarılı olamazsınız, çünkü tahmin ediyorum ki siz tembelsiniz, onların -birkaç istisna dışında- bizim ülkemizdeki okulu bırakan gençlerle kıyaslanması mümkün değil. Örnekleri var, ama çok az. Okumamak risk almak olmuyor dostum, her gencin üniversite yaşamını tatması gerektiğini düşünüyorum en azından. Asıl sen kendi memur zihniyetini başkalarına yansıtma, yaşadığın ve yazdıkların bir olsun lütfen. 😁Hayatında başarılar. Bakalım 10 yıl sonra nerede olacaksın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı