Yazılım Mühendisi Olmak için Hangi Liseye Gitmek Gerekir?

Evren_Evren

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 2021 Lgs sınavına girmek üzereyim ve yazılım mühendisi olmak istiyorum. Fakat şimdiye kadar uzaktan eğitimden hiçbir şey anlamadım ve notlarımda bu vesileyle malum kötü. Bandırma'da yaşıyorum ve hangi liseye gitmem gerekiyor acaba?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim sadece 34 günüm kaldı.!
VE 8.SINIFA DAİR NEREDEYSE HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM!!! NOLUR TAVSİYE VERİN
 
Hangi liste gittiğinin bir önemi yok. Ama teknik anadolu lisesine gidip bilişim bölümüne girebilirsin 9. sınıftan yazılım öğrenmeye başlarsın.
Doğru bak bu çok iyi ama arkadaş ortamına kendini çok kaptırma yani karakterinden ödün verme yolundan da saparsın bu yöntem hem Üniversiteye girerken kolaylık sağlar arkadaşa hak veriyorum
 
Doğru bak bu çok iyi ama arkadaş ortamına kendini çok kaptırma yani karakterinden ödün verme yolundan da saparsın bu yöntem hem Üniversiteye girerken kolaylık sağlar arkadaşa hak veriyorum.
Teknik Anadolu liselerinin ortamı meslek liselerinden daha iyi olur, tabii biraz iyi bir okula gitmesi lazım. Ben 360 puanla İstanbul'un en iyi teknik liselerinden birine girdim, zor değil.
 
Üniversite'de mühendislik okumayı düşünüyorsanız bir Anadolu lisesi kazanmak ve lisede düzgün bir şekilde derslerinize çalışmak. Teknik Anadolu da olabilir. Üniversite kazanmak artık liseden çok öğrencinin kendisinde başlayıp biten bir iş.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim sadece 34 günüm kaldı.!
VE 8.SINIFA DAİR NEREDEYSE HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM!!! NOLUR TAVSİYE VERİN
Daha da geç kalmadan çalışmaya başlamak?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı