VladDracuLA
Centipat
Modeli ne acaba ve ne kadara aldın. Şahsen bende arıyorum notebook ve galiba Monster Abra alacağım. Ama Zenbooklar da çok hoşuma gidiyor benim için bir Zenbook modeli önerir misin screenpad olmasını ve aktif kullanılmasını istiyorum bir de fiyat max 6000 tl olacak şekilde.(oyun mühendislik uygulamaları için.)Ben de yazılım mühendisiyim ben asus zenbook kullanıyorum. Çok yeterli ve iyi bir bilgisayar. Tavsiye ederim.
Ben 10.000 tl lik kullanıyorum. (Amerikada microsoft da çalışıyorum.) Şirkketen bir arkadaşım bu bilgisayarı kullanıyor. Çok hafif olduğu için çok işimize yarıyor. Tavsiye ederim.Modeli ne acaba ve ne kadara aldın. Şahsen bende arıyorum notebook ve galiba Monster Abra alacağım. Ama Zenbooklar da çok hoşuma gidiyor benim için bir Zenbook modeli önerir misin screenpad olmasını ve aktif kullanılmasını istiyorum bir de fiyat max 6000 tl olacak şekilde.(oyun mühendislik uygulamaları için.)
Ama bizim gibi düşük bütçeli öğrenciler için başka seçenek yok. Şahsen bende Abra almayı düşünüyorum. Eğer Asus TUF veya ROG veya MSI çok tercih edilen 5000 5500 TL değerinde notebooklar varsa açığız önerilere.Arkadaşlar monster notebooklar gaming için üretildiği için mimarisi daha farklıdır. O nedenle monster notebooklar iş için değildir. Hem de çok ağırlardır. Aynı zamanda mekaniklerinden dolayı (klavye, ekran) fazla pil kullanır ve çok dayanmaz.
Hem de monster notebooklar gaming için üretilmesine rağmen tek kanal ram kullanır. O nedenle performansı daha düşük olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.