Yazılım Mühendisliği için Notebook

VladDracuLA

Centipat
Yazılım Mühendisliği okuyacağım şimdilik 2 tane notebook arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Ya da bu düzeylerde önerdiğiniz notebook var mı ? (Boşta 500GB HDD var. )

Screenshot_2019-08-02-18-56-09-002_com.opera.browser.jpeg IMG_20190802_185848.jpeg IMG_20190802_185934.jpeg IMG_20190802_190009.jpeg IMG_20190802_190037.jpeg IMG_20190802_190108.jpeg IMG_20190802_190143.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım oyun oynayacaksın oyun oynamıyorsan U serisi notebooklar daha iyi olacaktır çünkü okula götürdüğün zaman kod yazdığında bazen yetmiyor tabi modelden modele değişiyor bu arada bende bilgisayar programcısıyım. :)
Biraz bütçe yükseltebilirsen bunu ;

Yükseltemem der isen;

Ben de yazılım mühendisiyim ben asus zenbook kullanıyorum. Çok yeterli ve iyi bir bilgisayar. Tavsiye ederim.
Modeli ne acaba ve ne kadara aldın. Şahsen bende arıyorum notebook ve galiba Monster Abra alacağım. Ama Zenbooklar da çok hoşuma gidiyor benim için bir Zenbook modeli önerir misin screenpad olmasını ve aktif kullanılmasını istiyorum bir de fiyat max 6000 tl olacak şekilde.(oyun mühendislik uygulamaları için.)

Modeli ne acaba ve ne kadara aldın. Şahsen bende arıyorum notebook ve galiba Monster Abra alacağım. Ama Zenbooklar da çok hoşuma gidiyor benim için bir Zenbook modeli önerir misin screenpad olmasını ve aktif kullanılmasını istiyorum bir de fiyat max 6000 tl olacak şekilde.(oyun mühendislik uygulamaları için.)
Ben 10.000 tl lik kullanıyorum. (Amerikada microsoft da çalışıyorum.) Şirkketen bir arkadaşım bu bilgisayarı kullanıyor. Çok hafif olduğu için çok işimize yarıyor. Tavsiye ederim.

Hem bu bilgisayarı rahatça yükseltebilirsin.

Arkadaşlar monster notebooklar gaming için üretildiği için mimarisi daha farklıdır. O nedenle monster notebooklar iş için değildir. Hem de çok ağırlardır. Aynı zamanda mekaniklerinden dolayı (klavye, ekran) fazla pil kullanır ve çok dayanmaz.
Hem de monster notebooklar gaming için üretilmesine rağmen tek kanal ram kullanır. O nedenle performansı daha düşük olur.

Arkadaşlar monster notebooklar gaming için üretildiği için mimarisi daha farklıdır. O nedenle monster notebooklar iş için değildir. Hem de çok ağırlardır. Aynı zamanda mekaniklerinden dolayı (klavye, ekran) fazla pil kullanır ve çok dayanmaz.
Hem de monster notebooklar gaming için üretilmesine rağmen tek kanal ram kullanır. O nedenle performansı daha düşük olur.
Ama bizim gibi düşük bütçeli öğrenciler için başka seçenek yok. Şahsen bende Abra almayı düşünüyorum. Eğer Asus TUF veya ROG veya MSI çok tercih edilen 5000 5500 TL değerinde notebooklar varsa açığız önerilere.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı