Yazılım mühendisliği sıkıcı mı?

• Konuyu başlatan richy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.742

richy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX5700XT Nitro+ SE
i5-9600K
8x2 3200Mhz 16 GB Ram
512 GB SSD
2 TB HDD
Corsair K55 Klavye
Corsair M55 Mouse
Logitech G435 kulaklık
Meslek
Öğrenci
Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum. Teknolojiyi severim güzel bir meslek özellikle başta ABD olmak üzere yurt dışında geliri yüksek bir meslek ama, sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum.

Sonuçta 8 saat masa başında kod yazacaksınız. On yıllar boyu. Gastronomi okuyup şef olmak vs. daha aktif daha eğlenceli geliyor bana ama onlarda da genelinde hayat standartı mühendise göre düşük olacaktır.

Sıkıcı değil, var mı başka sorunuz?
Küfür etmemi felan mı istiyorsunuz insan gibi detaylı cevap verin burda kendi vaktinizi de benimkini de çalmayın banım yeni açılmış ban yedirteceksiniz adama.

Küfür etmemi falan mı istiyorsun birader insan gibi detaylı cevap ver burada kendi vaktini de benimkini de çalma banım yeni açılmış ban yedirteceksin adama.

Bu tavırla devam ederseniz maalesef daha çok banlar yersiniz.
Sorunuza gelirsek hayır sıkıcı olduğunu düşünmüyorum sevince gayet zevkli.

Bu tavırla devam ederseniz maalesef daha çok banlar yersiniz.
Sorunuza gelirsek hayır sıkıcı olduğunu düşünmüyorum sevince gayet zevkli.
Herkes sizin gibi yazarsa sohbet seviyeli ve hoş devam eder tabi ki. Üstteki kişinin niyeti rahatsızlık vermek.

Kişiden kişiye göre değişir bu durum hangi işten zevk alıyorsanız ona yönelin bana zevkli geliyor.

İnsanlar yazılım sıkıcı değil dese bile size sıkıcı gelebilir. Kendinizin seveceği bir iş ile uğraşmanızı tavsiye ederim. Sırf parasından dolayı yazılıma girerseniz ve sıkılırsanız ileride ki hayatınızda mutsuz olmanız olasıdır.

İnsanlar yazılım sıkıcı değil dese bile size sıkıcı gelebilir. Kendinizin seveceği bir iş ile uğraşmanızı tavsiye ederim. Sırf parasından dolayı yazılıma girerseniz ve sıkılırsanız ileride ki hayatınızda mutsuz olmanız olasıdır.
Şuan yazılımla uğraşmak zevkli geliyor ama bunu günde 8 saat ve hayat boyu yaparken de aynı şeyi düşünür müyüm onu bilmiyorum işte.

8 saat azmış bu arada sadece bugları düzeltmek için harcayacağınız süre o. Şarkı dinlemeyi seviyorsanız sıkıcı değil, ekstra olarak para alacaksanız 10/10 iş haline geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı