Yazılım Mühendisliğine Giriş vs Algoritma vs Progamlama I

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. sınıfım. Farklı bir bölümden ders seçeceğim de seçmelilerden bir bölümün arasında kaldım. Bir dersin ismi yazılım mühendisliğine giriş diğeri algoritma ve programlama-ı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer programlama öğrenmek istiyorsan asıl mantığı öğrenmen açısından algoritma çok daha faydalı olacaktır.

Sonuçta algoritma ve programlama mantığını bir kere çözdükten sonra diğer dilleri rahat rahat öğrenebiliyorsun.

Eğer programlama öğrenmek istiyorsan asıl mantığı öğrenmen açısından algoritma çok daha faydalı olacaktır.

Sonuçta algoritma ve programlama mantığını bir kere çözdükten sonra diğer dilleri rahat rahat öğrenebiliyorsun.

Unity de oyun geliştiren biri için hangisi daha iyi olur? Şu an halihazırda Basic seviye c# biliyorum

Unity de oyun geliştiren biri için hangisi daha iyi olur? Şu an halihazırda Basic seviye c# biliyorum
Algoritma ve programlama. Her ne yapıyorsanız yapın bu alanda bir şeyler yapmak için algoritma mantığını bilmek lazım . Universitede gösterilen matematik dersleri de bunları iyi kavramak için tamamen. Şimdi o yazılım mühendisliğine giriş dediği ya tamamen sözel olup prensipleri , mimarileri falan anlatacak. Ya da bi tane dilden basit basit bir şeyler gösterecek , seçmeye değmez.

Unity de oyun geliştiren biri için hangisi daha iyi olur? Şu an halihazırda Basic seviye C# biliyorum.

Algoritma demek istiyorum tekrardan.

C# Basic seviye biliyor olabilirsiniz ancak algoritma dersi her türlü bu konudaki anlayışınızı geliştirecektir ve bu anlayış sayesinde C#'a daha hakim olacaksınızdır.

İleride Python, C++ ne bileyim Java, CSS vb. bir programlama dili öğrenmek istediğiniz zamanda da öğrenimizini oldukça kolaylaştıracaktır.

Algoritma genel olarak programlama mantığınızı geliştirecek ancak mühendisliğe giriş yazılım mühendisliği hakkında sözel bilgileri verecek.

Algoritma demek istiyorum tekrardan.

C# Basic seviye biliyor olabilirsiniz ancak algoritma dersi her türlü bu konudaki anlayışınızı geliştirecektir ve bu anlayış sayesinde C#'a daha hakim olacaksınızdır.

İleride Python, C++ ne bileyim Java, CSS vb. bir programlama dili öğrenmek istediğiniz zamanda da öğrenimizini oldukça kolaylaştıracaktır.

Algoritma genel olarak programlama mantığınızı geliştirecek ancak mühendisliğe giriş yazılım mühendisliği hakkında sözel bilgileri verecek.

Şu an bölümümde algoritmaya ve programlamaya giriş die bir ders var, ama sanıyorum ki bu algoritma ve progamlama 1'den çok daha düşükdür

Şu an bölümümde algoritmaya ve programlamaya giriş die bir ders var, ama sanıyorum ki bu algoritma ve progamlama 1'den çok daha düşükdür.

Adı üzerinde giriş sana temelleri verir. Ama algoritma ve programlama 1 dersi senin program geliştirme becelerini derinleştirmeyi amaçlayan daha karmaşık yapıların öğretileceği ve seni daha da geliştirecek derstir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı