Yazılım öğrenmek için ne yapmalıyım?

A1 İngilizce ile yapılabilir mi bilmiyorum.

A1 ingilizceyle hiçbir şey yapamaz öğrenmede zorluk çeker örneğin basit bir kod verim CSS'deki: Hover.
Bunun türkçesi "üzerine gelindiğinde" ingilizce bilirsen aa evet la şuydu dersin + stackowerflow için ingilizceye ihtiyacın olacak ingilizceni geliştirmen lazım.

A1 ingilizceyle hiçbir şey yapamaz öğrenmede zorluk çeker örneğin basit bir kod verim CSS'deki: Hover.
Bunun türkçesi "üzerine gelindiğinde" ingilizcebilirsen aa evet la şuydu dersin + stackowerflow için ingilizceye ihtiyacın olacak ingilizceni geliştirmen lazım.

Haklısınız bununla sınırlı kalmayacağım.

Haklısınız bununla sınırlı kalmayacağım.

Ufak bir tecrübemi paylaşayım.

İngilizcey için bayağı bir kişiyle konuştum (yapımcı, çevirmen) onlarla konuşurken İngilizce seviyesinin en az C1 olması gerektiğini öğrendim (akıcı konuşmak için)

+İngilizcede kendini test etmek için gerçek bir test al internet üzerinden test alma.

+Çevirmen arkadaş özel ders almış isterseniz sizde alın.

Hayır ilk önce web tasarım üzerine zamanımı ayıracağım diğer taraftan farklılık olması için bu alanı tercih ediyorum.
Tamam o zaman. Tasarım için Figma öğrenebilirsiniz. Figma ile yaptığınız tasarımları hayata döndürüp web sitesine yansıtmak için HTML, CSS ve nadirde olsa Javascript bilmeniz gerek. Opsiyonel olarak SCSS, animasyon kütüphaneleri vs. olabilir.

Oyun geliştirme için Unity C# ile başlayabilirsiniz. Yapacağınız oyunun türüne göre Unreal Engine'de olabilir.

Tamam o zaman. Tasarım için figma öğrenebilirsiniz. Figma ile yaptığınız tasarımları hayata döndürüp web sitesine yansıtmak için HTML, CSS ve nadirde olsa JavaScript bilmeniz gerek. Opsiyonel olarak scss, animasyon kütüphaneleri vs. olabilir.

Oyun geliştirme için Unity C# ile başlayabilirsiniz. Yapacağınız oyunun türüne göre Unreal Engine'de olabilir.

Öncelikle teşekkür ederim, ve sizce bu eğitimi almalı mıyım o halde. Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı