Yazılım okuyacak biri ne yapmalı?

Matematik ve İngilizce üzerine yoğunlaş, önceden herhangi bir programlama dilini öğrenmen hiçbir işine yaramayacak.
Siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim.

Programlama dilini ve mantigini orada da ogrenirsin matematik ve Ingilizce hallet once. Ozellikle trigonometri - turev - integral - limit - diferansiyel - logaritma - seriler gibi gibi.
İngilizce de var zaten o basit. Matematiği ben ilk sıraya koyayım o zaman.

Kesinlikle. Bu arada universite icin ne kadar vereceksiniz yillik?
Fiyatlar sömestr başına.

1698521268629.png

Hocam en iyisi zaten İngilizce isterseniz polonyalılarla daha iyi iletişim için dillerini öğrenebilirsiniz?
Valla hocam lehçe biraz zor bir dil açıkçası önceki hedefim matematiğimi tamamlamak o yüzden.

Bu 8 semester icin mi 3900 Euro yoksa 2 semester veya semester basina mi?
Yok hocam semester başına, 8 x 3900€ oluyor. 31200€ yani toplam. İki tane CS var ama biri 7 biri 8 farklarını öğrenmek lazım. Daha uygun fiyatlı yerlerde var bu arada kuzenim yıllık 2500€ den 4 yıla 10.000€ veriyor. O yüzden diğerlerini de düşünüyorum ama burası ülke içinde bir numaralı yer mühendislik için.

Hocam dönemlik değildir herhalde fiyatlar o zaman İngilizce matematik önceliğiniz olsun dile pek bulaşmayın belki HTML CSS bakabilirsiniz canınız isterse.

Yok hocam semester başına, 8 X 3900€ oluyor. 31200€ yani toplam. İki tane CS var ama biri 7 biri 8 farklarını öğrenmek lazım. Daha uygun fiyatlı yerlerde var bu arada kuzenim yıllık 2500€den 4 yıla 10.000€ veriyor. O yüzden diğerlerini de düşünüyorum ama burası ülke içinde bir numaralı yer mühendislik için.

Vallahi zenginseniz gidin bizim gibilere koyar be hocam.

Hocam dönemlik değildir herhalde fiyatlar o zaman İngilizce matematik önceliğiniz olsun dile pek bulaşmayın belki HTML CSS bakabilirsiniz canınız isterse.

Vallahi zenginseniz gidin bizim gibilere koyar be hocam.
Araba almak yerine 4 yıllık yurtdışında ülkenin en iyi mühendislik üniversitesinde eğitim :D Pahalı denemez o açıdan bakarsanız. Tabi ekstralar da olacakta. Eğitim ücreti olarak bu.

Ama dediğim gibi kuzenim 4 yıla 10k veriyor ucuza yerler de var.

Yok hocam semester başına, 8 X 3900€ oluyor. 31200€ yani toplam. İki tane CS var ama biri 7 biri 8 farklarını öğrenmek lazım. Daha uygun fiyatlı yerlerde var bu arada kuzenim yıllık 2500€den 4 yıla 10.000€ veriyor. O yüzden diğerlerini de düşünüyorum ama burası ülke içinde bir numaralı yer mühendislik için.

Part-time calisip aylik kenara 500-600€ koysan iyi gibi. Yazlari da donmeyip orada calisir para biriktirirsin. TR'de baska sehirde okumaktan daha mantikli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı