- Makaleler
- 3
Python çok daha basit. ; veya { koymak gibi derdin yok. Başlayanlar için daha iyi yani.Tamamdır hocam. Şimdi benim Python'dan başlama amacım nedir? Ne farklar var aralarında?
Python çok daha basit. ; veya { koymak gibi derdin yok. Başlayanlar için daha iyi yani.Tamamdır hocam. Şimdi benim Python'dan başlama amacım nedir? Ne farklar var aralarında?
Tamamdır hocam. Şimdi benim Python'dan başlama amacım nedir? Ne farklar var aralarında?
Önerdiğiniz bir kanal var mı?
Tamamdır hocam. Şimdi benim Python'dan başlama amacım nedir? Ne farklar var aralarında?
Btk Akademi de güzel dersler var tc ile kaydolup başlayabilirsin. Udemy kurslarını satın alıp yayınlamışlar.Evet arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum lakin hiçbir bilgim yok. 5-6 ay önce bir hevesim vardı YouTube'dan C# derslerine başlayacaktım PC bozuldu. Şimdi yeniden heveslendim öğrenmek istiyorum ne yapmam lazım? Biraz bilgi verir misiniz?
Cümlen çok çelişkili. C ile başlıyorsun daha sonra python.Ben C ile başladım sonra biraz Python öğrendim. Şu an Java çalışıyorum fakat canım yanıyor desem yeridir.c#'ta Java'dan kalır yanı yok. Onun için önceliğiniz kolaydan başlamak olsun.
Cümlen çok çelişkili. C ile başlıyorsun daha sonra Python.
Daha sonra da Java öğreniyorsun ama can çekişiyorsun. Neden?
Python'a alıştıgın için mi? Peki neden önceliğimiz kolay olsun(Sanırım burada kolay dedigin Python'dır C degildir diye düşündüm). Bizde mi ileride can çekişelim.
C'yi bildikten sonra Java'da pek de zorluk çekmezsin.
OOP kavramı biraz korkutucu gelmiş olabilir. Ama Bence Java ve C#, OOP kavramını öğrenmek için en uygun dillerden birileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.