Yazılım ve video edit için MacBook Air M1 2020 alınır mı?

Bütçe
25000

furkann44

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :(
Selamlar arkadaşlar, konudan da belirttiğim gibi yeni bir laptop alacağım ve bu konuda öneri istiyorum. Laptop kullanma amacımı şöyle özetleyebilirim: Yazılım ile ilgileniyorum, şu an frontend yazılım öğreniyorum ve ileride iOS/Android geliştirme gibi yazılımın farklı dallarına da atılabilirim. Ayrıca Instagram için 15-30 saniyelik videolar ya da bir YouTube kanalı için maksimum 15-20 dakikalık videolar editlemek istiyorum. Kısaca, laptop alma amacım yazılım (tüm kodlama dilleri olabilir, şu anlık frontend öğreniyorum), eğitim videoları izlemek ve video edit yapmak gibi işler. Aklımda MacBook Air M1 çipli 2020 modeli var, bir sitede eğitim indirimi ile 24K liraya düşmüş. Bütçem maksimum 25k. Siz ne önerirsiniz? (oyun oynamak için bilgisayar almayacağım, oyunlardan soğudum yeminle 😃)

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB modelini alabilirsin. 8 az kalır.

Hocam aralarında 9500 TL fark kalıyor 8 GB RAM işimi görmez mi diyorsunuz render alma işlemleri bile maksimum 15 dk sürecek şekilde yaparım yaparsam o da yapacağım kesin bile değil. İlk önceliğim yazılım için kullanmak olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı