Yazılıma nereden başlanır?

Selam öncelikle Visual Studio'yu indirin hangi dille başlayacaksanız kurun ben C#,C++,Python dillerini öneririm öğrenmek için ise YouTube'dan bakabilirsiniz isterseniz özel eğitimde alabilirsiniz.
Hocam bu dillerin varlığının farkındayım. Benim sizlere demek istediğim hangisi daha avantajlı?

Hocam benimki daha çok oyun geliştirme vs.

C# ile neler yapılabilir hocam?

Oyun geliştirme için C# veya C++ öğrenebilirsiniz hocam. Oyun motorlarını araştırın ve hoşunuza giden hangi dili kullanıyorsa onu öğrenin. C# ile oyun geliştirme, masaüstü uygulama geliştirme gibi çok fazla şey yapabilirsiniz. Tavsiyemiz oyun motorları için AT0m kanalına bakmanız.

Oyun geliştirme için C# veya C++ öğrenebilirsiniz hocam. Oyun motorlarını araştırın ve hoşunuza giden hangi dili kullanıyorsa onu öğrenin. C# ile oyun geliştirme, masaüstü uygulama geliştirme gibi çok fazla şey yapabilirsiniz. Tavsiyemiz oyun motorları için AT0m kanalına bakmanız.
Peki hocam ileride daha büyük adımlar atmak istersem (Kendi stüdyomu kurmak, Bir Stüdyoda işe girmek, Yurt dışında işler yapmak vs.) Bu dil bana bunları verir mi?

Tabi kendini geliştirmeden olmaz biliyorum. Bu yüzden aralıksız çalışmayı planlıyorum...

Peki hocam ileride daha büyük adımlar atmak istersem (kendi stüdyor mu kurmak, bir stüdyoda işe girmek, yurt dışında işler yapmak vs.) Bu dil bana bunları verir mi?

Tabii kendini geliştirmeden olmaz biliyorum. Bu yüzden aralıksız çalışmayı planlıyorum...

Eğer alanınız oyun geliştirme ise tabii ki size çok katkısı olur ama bunun yanında fizik algoritma gibi konuları geliştirmeniz gerekir.
Ayrıca bence ikisinden birini öğrenin kendinizi geliştirin ve ikisinde de bol bol oyun yapın. Daha sonra bunları GitHub'a yükleyin, işe girerken size çok katkısı olur. İleriki hayatınızda başarılar.

Eğer alanınız oyun geliştirme ise tabii ki size çok katkısı olur ama bunun yanında fizik algoritma gibi konuları geliştirmeniz gerekir.
Ayrıca bence ikisinden birini öğrenin kendinizi geliştirin ve ikisinde de bol bol oyun yapın. Daha sonra bunları GitHub'a yükleyin, işe girerken size çok katkısı olur. İleriki hayatınızda başarılar.
Teşekkür ederim hocam. Sizlere de hayatınızda başarılar dilerim...

Araştırmayı öğrenerek başlanır öncelikle. Evet siz de öğrenmelisiniz çünkü forumdaki 196989754677. yazılıma nasıl başlanır konusunu açtığınıza göre diğer konuları dolaşmamışsınız.
Hocam forumda o kadar çok benzer konu var ki yaklaşık 10 tanesini gezdim ve dedim ki Bana net bir cevap gerek o yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı