Yazılıma nereden başlanmalı?

Yazılıma nereden başlanmalı?
Hocam, bunu söylemek için senin ne istediğin önemli. WEB tasarım, masaüstü uygulaması veya beyaz eşyanın çalışabilmesi gereken kodlama gibi şeyler var. Ne istediğinizi öğrenelim ve ona göre yardımcı olalım.

Assembly ile başlayın, delikli kart önerenleri ciddiye almayın.
O kadar gelişmiş şeylere gerek yok bence. Mantık kapılarını kullanarak yazılım yapın. (!)

JavaScript'ten başlayabilirsiniz. C type, öğrenmesi kolay bir dildir. Zorlamaz ama hemen her işi de görür.

Statik olarak HTML5 ve CSS öğrenmen lazım. Bunun yanında birde dinamik olarak PHP ve JavaScript gerekli diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Hocam bu kurs işime yarar mı?
O zaman JavaScript'ten şaşma. PHP biraz karışık gelebilir. Ona da istiyorsan daha sonra bakarsın.

Önerdiğiniz kaynaklar var mı hocam?

Hocam bu kurs işime yarar mı?

Önerdiğiniz kaynaklar var mı hocam?
Hocam Udemy'de güzel eğitimler var ama ben Udemy'e para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benim şahsi görüşüm; Udemy almayın. Devletimizin yaptığı 1 milyon yazılımcı projesini tavsiye ederim. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat E-Devlet hesabınızın olması gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı