Yazılıma nereden başlanmalı?

TypeScript kötü bir şey değil. Web'i hızlandırmak amacı ile geliştirilmiş. Her yere C# yazmak, her soruna "Windows 10 kurun" diye cevap yazmak ile aynı şey.

Hocam bunu sizin pek ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Fikir alıyorum başlayıp başlamamın sizi yakından ve uzaktan ilgilendirmediğini unutmayalım lütfen.
Hayır ilgilendiriyor, sen buraya fikir almaya geliyorsun arkadaş da sana fikrini söylemiş. Yazılıma başlamak istiyorsan kod yazmayı algoritmayı bir kenara bırak önce araştırmayı bilmelisin. Her hata çıktığında her sorun olduğunda forumlara koşup yeni konu açacaksan vay halimize. Bak abartmıyorum her gün aynı konu açılıyor, şu konuyu açmak yerine gidip açılan konuları okusanız daha iyi olmaz mı?

TypeScript kötü bir şey değil. Web'i hızlandırmak amacı ile geliştirilmiş. Her yere C# yazmak, her soruna "Windows 10 kurun" diye cevap yazmak ile aynı şey.
Katılıyorum.👍Şimdi anladım ne demek istediğini. Haklıymışsın. Burada araştırsa çıkacak olan konulara baksa yeterli.

Yazılıma nereden başlanmalı?
Ben 7.sınıfta C# ile başladım. Meslek liselerinde de ilk olarak C# ile başlanıyor. Ayrıca internette bir çok çeşit eğitim videosu bulabilirsin. Dahası Unity ile oyun geliştirmek için de kullanabilirsin. Eğer başlamak istersen benim sana tavsiye edebileceğim Sende Kod Yaz YouTube kanalı. Oynatma listelerini bıraktım linkte. Oradan konsol derslerini bulup başlayabilirsin.

Internette kolay kolay bulamayacagin yuksek kaliteli su gorseli buraya birakiyorum.
Boyle sorularin sorulmasi cok guzel, ben forumlarda soru sorarak araba surmeyi ogrendim.

4k.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı