Yazılıma nereden başlanmalı?

Hocam Udemy'de güzel eğitimler var ama ben Udemy'e para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benim şahsi görüşüm; Udemy almayın. Devletimizin yaptığı 1 milyon yazılımcı projesini tavsiye ederim. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat E-Devlet hesabınızın olması gerekli.

Hocam oraya üyeyim, html5 kursu var mıydı orada?
 
Hocam bu kurs işime yarar mı?

Önerdiğiniz kaynaklar var mı hocam?

Bilgisayar Programlama | Bilgisayar Bilimi | Khan Academy

Khan Academy. Başlamak için muhteşem bir yer. Her dersten sonra ufak birer proje yaptırıyor, zaten yazılım kendin yazmadan öğrenilmez. Onun haricinde ikincil kaynak olarak JavaScript Tutorial. Bu adamlar da Web'i geliştirenler zaten. İşin ehli yani.
 
Hocam oraya üyeyim, html5 kursu var mıydı orada?
Evet var. HTML5 yazdığınız anda çıkıyor. Ama dipnot düşeyim; ilk önce algoritma öğrenin. İşin en zor kısmı hayal gücü ve deneyim. Kod nasıl yazılacağını bilirseniz daha rahat öğrenirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana😇
 
Microsoft'un geliştirdiği Typescript öğrenmelisin mutlaka. Web geliştirmede bir numara. Diğerleri fasa fiso. Microsoft Developers Network ten (kısa olarak MSDN) öğrenebilirsin. Diğerlerini boş ver, görmezden gel.
Onlar seni yoldan çıkarmak istiyor. Hiç iyi niyetli değiller.
 
Microsoft'un geliştirdiği Typescript öğrenmelisin mutlaka. Web geliştirmede bir numara. Diğerleri fasa fiso. Microsoft Developers Network ten (kısa olarak MSDN) öğrenebilirsin. Diğerlerini boş ver, görmezden gel.
Onlar seni yoldan çıkarmak istiyor. Hiç iyi niyetli değiller.
Umarım şakadır. Değilse çok vahim söylediğiniz.
 
Araya şaka da karışmış olabilir. Hep aynı önerileri vermek sıkıcı oluyor. Günde 100.000 kere C# öğren, Javascript öğren yazmak gerçekten çok sıkıcı.
Hocam bilmiyor işte. Ondan soruyor. Yardımcı olacaksan ol veya iyi niyetle yazan insanı soğutma. Öğrenmek istiyor ki yazıyor. Geçici heves olsa bile kendi kararı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı