Birçok kişi ben mesaj atınca dönüş oldu diyor, anlamadım gitti. Doğru yere mail attığından emin misin?
[email protected]Korkmanıza gerek yok. Geçen yıl ordan Win10 Key aldım 2 gün içinde gönderdiler. İlk gönderdikleri key MAK çıkmıştı. Kendilerine durumu bildirdim Retail key yolladılar.
Gelen tek şey Steam bildirimleri. Mail attım dönen yok. Telefon numarası gibi bir şey yok mudur ya bu yazılımbudurun?
[email protected]
Gönderdiğim mail adresiyle iletişime geçin. Söylediğim gibi ben aldığımda 2 gün sonra göndermiştiler. Tek sorun anahtarın MAK çıkması olmuştu, onu da hallettiler. Muhtemelen gönderecekler kaç yıllık site 30TL Key için şerefsizlik yapmazlar. Mail atıp bekleyin.
Var hocam internette bulduğum ssi sizlerle paylaşıyorum.
Zaten telefon numaraları da var sanırsam oradan da her türlü iletişime geçebiliyoruz.
Hala ve hala daha göndermediler. Yarın iletişime geçeceğim. Saat 6'yı geçti.
Ben Gittigidiyor üzerinden alırım artık. Bana da bu siteyi önermişlerdi fakat bu gidişle zor.Bende oradan windows 10 key satın almıştım. 24 saat geçmeden mail ile yolladılar.
Ben Gittigidiyor üzerinden alırım artık. Bana da bu siteyi önermişlerdi fakat bu gidişle zor.
Normalde internet alışverişlerinde sorun yaşandığı zaman THH başvurusu açılıyor ama key durumu nasıl işler bilemiyorum.Mail attım dönen yok. Telefon ile arayacağım yarın. Eğer telefonda da sorun yaşarsam yapabileceğim bir şey var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.