yazilimbudur.com güvenilir mi?

Korkmanıza gerek yok. Geçen yıl ordan Win10 Key aldım 2 gün içinde gönderdiler. İlk gönderdikleri key MAK çıkmıştı. Kendilerine durumu bildirdim Retail key yolladılar.
[email protected]
Gönderdiğim mail adresiyle iletişime geçin. Söylediğim gibi ben aldığımda 2 gün sonra göndermiştiler. Tek sorun anahtarın MAK çıkması olmuştu, onu da hallettiler. Muhtemelen gönderecekler kaç yıllık site 30TL key için şerefsizlik yapmazlar. Mail atıp bekleyin.

Dosya Ekleri

• yazilimbudur.jpg
    yazilimbudur.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 64
  • yazilimbudur2.jpg
    yazilimbudur2.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Gelen tek şey Steam bildirimleri. Mail attım dönen yok. Telefon numarası gibi bir şey yok mudur ya bu yazılımbudurun?

Var hocam internette bulduğum ssi sizlerle paylaşıyorum.
[email protected]
Gönderdiğim mail adresiyle iletişime geçin. Söylediğim gibi ben aldığımda 2 gün sonra göndermiştiler. Tek sorun anahtarın MAK çıkması olmuştu, onu da hallettiler. Muhtemelen gönderecekler kaç yıllık site 30TL Key için şerefsizlik yapmazlar. Mail atıp bekleyin.

Zaten telefon numaraları da var sanırsam oradan da her türlü iletişime geçebiliyoruz.

Dosya Ekleri

• yazılımbudr.PNG
    yazılımbudr.PNG
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı