1 ay önce mavi ekran almaya başladım bu bir yazılımsal mavi ekran hatası. Bu mavi ekranı formatlama değil de sıfırlama ile çözebilir miyim?
@181951 hocam, ne dersiniz?
Ben denedim olmadı mavi ekran kodunu paylasir misin?
Formatlama ile sıfırlama arasında bir fark yok. ( fark var diyenler iyi düşünsün ve iyi araştırsın. Netice itibari ile USB üzerinden bile format atarken biçimlendirmeden ve kullanıcı dosyalarını muhafaza ederek format atılabiliyor. )
Donanımsal değilse bilgisayarı Windows üzerinden sıfırlama sorununuzu çözer.
Tercihen sıfırlama esnasında Windows ISO'su indirerek sıfırlamayı seçerseniz daha sağlıklı olur.
Formatlama ile sıfırlama arasında bir fark yok. ( Fark var diyenler iyi düşünsün ve iyi araştırsın. Netice itibari ile USB üzerinden bile format atarken biçimlendirmeden ve kullanıcı dosyalarını muhafaza ederek format atılabiliyor. )
Donanımsal değilse bilgisayarı Windows üzerinden sıfırlama sorununuzu çözer.
Tercihen sıfırlama esnasında Windows ISO'su indirerek sıfırlamayı seçerseniz daha sağlıklı olur.
EK: Tabii ki sorun yazılım uyumsuzluğundan kaynaklanıyorsa, Windows'un kendisinde hata var ise sorun yeni Windows kurmakla değil Windows'u kurduktan sonra uygun yazılım ayarları ve 3. parti yazılımlar ile çözülmeli.
Bilgisayar sıfırlamaya girdiğinizde şöyle bir seçenek var - Yerel kurtarma birimini kullan veya buluttan indir ve kullan. Her ikisi de olur. Ben her zaman yerel olanı kullandım ama indirilirek yapılan daha sağlıklı olmalı.
Kullanıcı dosyalarını koru veya her şeyi sil seçeneği var. Bu size kalmış.
Hayır. Siz birşey indirmiyorsunuz. Bilgisayar sıfırlamaya girdiğinizde windows kendi kendine yapıyor herşeyi.Bunu indirip yapacağım değil mi?
Hayır. Siz bir şey indirmiyorsunuz. Bilgisayar sıfırlamaya girdiğinizde Windows kendi kendine yapıyor her şeyi.
Merhaba benim sorunuma da yardımcı olabilirmisiniz?Hayır. Siz birşey indirmiyorsunuz. Bilgisayar sıfırlamaya girdiğinizde windows kendi kendine yapıyor herşeyi.
Size soruyor
Yerel kurtarma dosyalarını mı kullanayım yoksa bulut dosyalarını mı diye.
Sizin yapacağınız tek şey ikisinden birini seçmek. Bulut seçerseniz kendi indirip bilgisayarı sıfırlayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.