Yazılma başlangıç nasıl olur?

Hedef seçip plan yapıp adım adım ilerlemek daha mantıklı olur, senin aklın üniversitede ise derslerine odaklanmalısın, sen şimdiden yazılım kursu alır, junior yazılımcı olur, bir şirket altında çalışır.. diye hayaller kurmaya başlamışsın 🙂

Hedef üniversite ise derslerine odaklan, sınava yeterince çalışıyorsan istediğin güzel bir bölümü kazanırsın, tutturamazsan bir sonraki sene kazanırsın yeter ki düzgünce odaklan. Çok çalışınca bunalıyorsan da dışarı çık, yürü, arkadaşlarınla bir iki saat vakit geçir, bir yerde çay/kahve iç, tv izle, kitap oku vb. Python bu senenin mevzusu olmamalı. Kolay gelsin.

Hedef seçip plan yapıp adım adım ilerlemek daha mantıklı olur, senin aklın üniversitede ise derslerine odaklanmalısın, sen şimdiden yazılım kursu alır, junior yazılımcı olur, bir şirket altında çalışır. Diye hayaller kurmaya başlamışsın 🙂

Hedef üniversite ise derslerine odaklan, sınava yeterince çalışıyorsan istediğin güzel bir bölümü kazanırsın, tutturamazsan bir sonraki sene kazanırsın yeter ki düzgünce odaklan. Çok çalışınca bunalıyorsan da dışarı çık, yürü, arkadaşlarınla bir iki saat vakit geçir, bir yerde çay/kahve iç, TV izle, kitap oku vb. Python bu senenin mevzusu olmamalı. Kolay gelsin.

Eyvallah hocam tavsiyen için sağ ol.

Pratik olması için öğrenmek istiyorum üniversite sınavına yeterince çalışıyorum.

Sınav için haftada 5 gün çalışıyorum,ve sınava daha çok var bu yüzden bir yandan öğrenmek istiyorum sizce saçma mı veya kafa karışıklığına sebep olur mu?

Ben 11. sınıfta haftanın 6 günü, son senemde de 7 gün sınava hazırlanıyordum. Ben de o zamanlar bilgisayar mühendisliği hedefliyordum ve ilk amacım üniversiteye girmekti. Neticede sen üniversitede yazılım tarafındaki açığını kapatırsın çünkü o senin işin olacak artık ama sen bölümü kazanamadıktan sonra şu an öğrendiğin Python seni kurtarmaz. Hemen kurs alayım bitireyim işe gireyim diye bir şey yok çünkü. İnsanlar genelde 1 kursu çift dikiş, üzerine de bir tane başka kurs olacak şekilde çalışıyor ve bunu üniversite okurken veya mezun olduktan sonra yapıyor. Yani hocamın da dediği gibi senin ilk işin şu an üniversite olmalı. Sonrasını orada halledersin. Mezun olacağın son yıl da bootcamplere vs. girebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı