Yazın 40 Derece Havada Ne Yapacağız?

Pencerenizi açtığınızda evin sıcaklığında daha sıcak bir hava geliyorsa dışarıdan mümkünse dışarı çıkmayın çarpar adamı o sıcaklar. Güneşten direk gelen sıcaklık yetmiyor sanki kaldırımdan sekiyor bir de.

Arkadaşlar haliyle yaz gelmek üzere. İzmir'de oturuyorum. Hava yazın 35 40 derece civarında oluyor. Dışarda gezerken sıcaktan korunmak için felan pratik öneriniz var mıdır?
Aydın'ın durumu İzmir'den vahim. Yazları özellikle gündüzleri nemle beraber 40 dereceyi aşıyor. Geçen senelerde 50 dereceyi görmüştük. Mümkün olmadıkça gündüz vakitleri işim yoksa çıkmıyorum. Akşama doğru sıcaklık düşüyor.
Ankara' da da yaşayamadık.

Kış böyleyse yazı hiç düşünemiyorum. Hele ki Antalya gibi nemli yerlerde hiç hiç düşünemiyorum.
Kışın hava ılık oluyor. Kıyı Ege'de çok soğuk olmuyor.
Sezon açıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D:D

Ben kış adamıyım, Alaska adamıyım ben.

Alaska ne kadar soğuk bilmiyorum ama ben de kış adamıyım. Sıcak mevsimleri sevmiyorum. Kış gelse de şöyle 2 metre palto giysem. Rüzgar esince salına salına geziyorum :D Kolumda leke varmış :D

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıaaaaaaaaaa.PNG
    Ekran Alıntısıaaaaaaaaaa.PNG
    52,1 KB · Görüntüleme: 74
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı