Yazın para kazanmak için ne yapılabilir?

Ahmet_N34

Hectopat
Yer
Andromeda Gökadası
Daha fazla  
Şu anda devam ettiğim C+ kursunu bitirmeyi planlıyorum ama bana hem bir şeyler katacak hem de biraz da maddi getiri sağlayacak bir şeyler üzerinde de çalışmak istiyorum. Sizce bu ne olabilir? (önceki yazlarda hep gidip kırtasiyede falan çalışmıştım ama bu yaz evde hem biraz daha rahat hem de ileride işime yarayabilecek (MAK. Müh. Okuyorum) alanlarda çalışmak istiyorum.)

Şu anda devam ettiğim C+ kursunu bitirmeyi planlıyorum ama bana hem bir şeyler katacak hem de biraz da maddi getiri sağlayacak bir şeyler üzerinde de çalışmak istiyorum. Sizce bu ne olabilir? (önceki yazlarda hep gidip kırtasiyede falan çalışmıştım ama bu yaz evde hem biraz daha rahat hem de ileride işime yarayabilecek (MAK. Müh. Okuyorum) alanlarda çalışmak istiyorum.)

Sanayiye gir.

Garsonluk, komilik reşitsen kasiyerlik. 3 ayda ileride devam ettireceğin bir işi yapamazsın.

Bölümünle ilgili bir yere girersin ama rahat edemezsin çünkü sezonluk çalışacam diyorsun maddi anlamda asgari ücret verirler çoğu yerde (sanayi-fabrika). Maddi anlamda dersen turizm illerinde otelde çalışabilirsin ama alanın değil. Maaş olarak iyi para alırsın gene 30k aşağısını pek görmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı