- Katılım
- 17 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 11.297
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 29
Çalışacağınız iş ne? Getir götür ise çalışmayın ama bilgisayarcıda filan çalışacak iseniz olabilir. Ücret de önemli.
@4f75746973
@4f75746973
Çok ağır olmayan şeyleri yerleştiricem ve hafif temizlik yapicam. Maaşım gayet iyi.Çalışacağınız iş ne? Getir götür ise çalışmayın ama bilgisayarcıda filan çalışacak iseniz olabilir. Ücret de önemli.
@4f75746973
Maaşı iyi ise yap paran olmuş olur en azından.Çok ağır olmayan şeyleri yerleştiricem ve hafif temizlik yapicam. Maaşım gayet iyi.
Evet bende öyle düşünüyorum günlük 1.5 2 saat vermek yeterli olmaz mı tyt de?Maaşı iyi ise yap paran olmuş olur en azından.
2-2,5 saat ve belki de zorlasan 3 saat yeterli bence.Evet bende öyle düşünüyorum günlük 1.5 2 saat vermek yeterli olmaz mı tyt de?
@Veli1026 günlük kaç saat çalışmak 2 ay tyt için yeterli olur sizce?
Matematik çalış yeterli. Zaten pişman olduğum konu matematik aslında.Evet bende öyle düşünüyorum günlük 1.5 2 saat vermek yeterli olmaz mı tyt de?
Yorumunuz için teşekkürler. İş de çalışıp günün 2 saati de ders çalışmaya ayırdım. Önceliğim Türkçe ve matematik olacak.Sayısala gideceksen TYT fizik kimya biyoloji matematiği halletmen gerekiyor ertelersen ileride çok başını ağrıtır hatta mezuna bile kalabilirsin. Ders için çok sıkma günde Max 1.5 saat çalışsan yeter çok çalışırsan şimdiden bıkabilirsin. Onunda dışında rahat takıl ama abartma. PC de takılıyorsan en fazla 2 saat bak bence çünkü bağımlılık yapsa o 2 saat 12 saate de çıkar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.