YBS mi hukuk mu?

Olay diplomayada bağlı bu arada Erzurum'daki üniversite ile İzmir'de ki üniversite bölüm diploması aynı değil.

Hocam :D, onu biliyorum zaten Marmara üniversitesine girmiş bir öğrenci ile özelden YBS okuyan bir öğrenciyi aynı kefeye koyacak değiller ya. Olay sadece diplomanın yetersiz olduğu.

Evet ilgiden ziyade bilgi birikimim de var bu alanda aslında, öyle Full-stack olmasam bile neyi nasıl yapacağımı biliyorum ve syntaxlara hakimim. Ülkede ne yazık ki değer görmesi gereken hiçbir şey değer görmüyor...

Güveniyorsan yapabiliyorum diyorsan YBS seç. Ama syntax ile bitmiyor bunlar ne eğitim veriyorlar görüp seçmelisin.

Evet ilgiden ziyade bilgi birikimim de var bu alanda aslında, öyle Full-stack olmasam bile neyi nasıl yapacağımı biliyorum ve syntaxlara hakimim. Ülkede ne yazık ki değer görmesi gereken hiçbir şey değer görmüyor...

Yazilim sektoru projelerle ilerler bu bilgilerini bir proje uzerinde basvurdugun yere gosteremezsen evet bekledigin ilgiyi alamassin emin ol yazilimda deli paralar dönüyor ama tabii para icinde bu meslek yapilmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı