Benim liseden İngilizce birikimim vardı. Hazırlığı atlamıştım ben. Fakat doğru bir şey mi yaptım emin değilim.
Hazırlığı geçme notunu hatırlıyor musunuz?
60 ya da 70 oluyormuş genelde.
Benim liseden İngilizce birikimim vardı. Hazırlığı atlamıştım ben. Fakat doğru bir şey mi yaptım emin değilim.
Hatırlamıyorum. Geç girmiştim sınava. Ek tercihle yerleşip geç kayit yapmistim.Hazırlığı geçme notunu hatırlıyor musunuz?
60 ya da 70 oluyormuş genelde.
Bilmiyorum. Son senemdeyim, bende ilk defa KYK başvuracağım. Ev kiraları absürt durumda şu an. Ev tutacak dermanım yok.
Yedekte bile değilim. :')Size çıktı mı KYK ben yedekteydim dün çıktı.
Boğaziçi, Marmara, İstanbul gibi üniversitelerde YBS okumak mı, yoksa kötü bir üniversitede yazılım/bilgisayar mühendisliği okumak mı daha iyidir? (yazılım üzerine kariyer inşa etmek isteyen biri için)
Arkadaşlar bu şahıs tüm ''YBS'' içerikli konulara girerek YBS tercih etmenizi telkin ediyor. Ciddiye almayınız, araştırıp karar veriniz. Trol olan bu şahsı spamlayın.her türlü ybs alır. günümüzde multidisipliner bölümlerin önemi daha da artıyor.
Niye yapıyor bilmiyorum. Her YBS konusuna girmiş yazmış YBS gidin diye. Üstelik yazım kurallarına da dikkat etmiyor... 150 mesajının muhtemelen yarıdan çoğu YBS tavsiyesi.Arkadaşlar bu şahıs tüm ''YBS'' içerikli konulara girerek YBS tercih etmenizi telkin ediyor. Ciddiye almayınız, araştırıp karar veriniz. Trol olan bu şahsı spamlayın.
Üzgünüm ancak geçen yıl yazılım sektöründe ki büyümenin tamamı BigData ve Ai sektörleri sayesinde oldu. Bu sektörlerde çalışan insanların tamamı Matematik, İstatistik veya Bilgisayar bilimleri mezunları. Kendinizi yazılım sektöründe geliştirmeyin Matematik ve İstatistik öğrenin. Çünkü şuan dahi yaptığınız crud applerinin real ekonomiye katkısı ZERO ZERO ZERO Bu ülkede okunabilecek tek bölüm tıp ve bilgisayar mühendisliğidir o da belirli üniversitelerde tabi kiYBS okudum.Yazılım mühendisleriyle aynı derse giriyorduk.Ders bakımından bir fark yoktu okuduğum okulda.Ayrıca yazılım sektöründe okuduğun okula pek bakmıyor şirketler.Önemli olan TheAny arkadaşın dediği gibi yaptığın projeler.Ne insanlar tanıyorum kendini yazılım sektöründe geliştirip 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuduktan sonra 20-25 bin tl maaş alan.
Üzgünüm ancak geçen yıl yazılım sektöründe ki büyümenin tamamı BigData ve Ai sektörleri sayesinde oldu. Bu sektörlerde çalışan insanların tamamı Matematik, İstatistik veya Bilgisayar bilimleri mezunları. Kendinizi yazılım sektöründe geliştirmeyin Matematik ve İstatistik öğrenin. Çünkü şuan dahi yaptığınız crud applerinin real ekonomiye katkısı ZERO ZERO ZERO Bu ülkede okunabilecek tek bölüm tıp ve bilgisayar mühendisliğidir o da belirli üniversitelerde tabi ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.