Yediğiniz en saçma ve garip ban ve nedeni

Reddit'te r/Turkey topluluğunda Kürdistan karşıtı görüş belirttiğim için moderatörler tarafından cezalandırılmıştım, diğer hesabım da ban yemiş olduğu için bu cezayla birlikte Reddit uygulamasından kalıcı olarak uzaklaştırıldım.

Küçükken zulada hile açıp yedim bir 50-60 yıl falan. Tabii ki haksız bir ban değildi, bari hileyi adamakıllı kullanabilseydim de ban yedigime degseydi.

Bir forumda ramazan ayında oruçluyken ban yemiştim, çok kötü bir deneyimdi...

Geçen aylarda CoD4'te her türlü hileyi açıp, neredeyse girdiğim bütün sunuculardan ban yedim ama buna değdi bence. Belki de ilk ve son defa hile kullandım ama bunu tattığım için mutluyum :) Diğerlerinin oyun zevki bir turluğuna bozulmuş olabilir ama ilk turdan sonra direkt ban yediğim için çok uzamadı. Bir daha da girmedim zaten oyuna.

Zamanında Random yasak diye burada bir saat ban yemiştim. Diğer forumlarda böyle kural uygulanmadığı için başta saçma gelmişti ancak sonradan anladım ki kural saçma değil. Random atmak, mesajın görüntüsünü ve ciddiyetini bozuyor. En iyisi emoji sistemini kullanmak.

Bugün (2 yıldır kayıtlı olduğum DC sunucusundan) ban yedim işte bu carl_bottan... Dan süresiz ban yediniz sebep: Af hesapta af ile alakalı ne olabilir ve af ne :d yani adminede yazdım admin ile aramız iyiydi engellemiş beni alt hesap açıp girerimde roller falan kaldı farklı bir admine yazsam ya da desteğe başvursam açarlar mı?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı