Yemek üstüne tatlı yemek cheat için ağır olur mu?

372121

Kilopat
Cheat yaparken sadece yemek olarak mı yapmalıyım? Yoksa abur cubur tatlı yemeli miyim? Yemek üstüne tatlı yemek cheat için ağır olur mu?
Not tüm gün cheat yapmıyorum tek öğün cheat yapıyorum.

Metabolizmanı bilmiyorum definasyon/bulk hangisini yapıyorsun bilmiyorum, ben bulktayım ve metabolizmam bayağı hızlı. Pizza üstüne tatlı yersem bir sıkıntı olmaz ama sen kendini bilirsin eğer diyetini zorlaştıracaksa yapma.

Cheat yaparken sadece yemek olarak mı yapmalıyım? Yoksa abur cubur tatlı yemeli miyim? Yemek üstüne tatlı yemek cheat için ağır olur mu?
Not tüm gün cheat yapmıyorum tek öğün cheat yapıyorum.
Yapma desek yemiycek misin? İstiyorsan yap. Sonucta cheat yaptiginda istedigin forma her turlu daha gec geliyorsun. Bari yersen iyi bir sey ye diyor millet ayrica irternetten tarifte bakabilirsin. Yulafli pizza gormustum bir ara da malzeme eksikliginden yapmamistim. Tatli gommek yerine shake yap ic bir tane daha saglikli.

Metabolizmanı bilmiyorum definasyon/bulk hangisini yapıyorsun bilmiyorum, ben bulktayım ve metabolizmam bayağı hızlı. Pizza üstüne tatlı yersem bir sıkıntı olmaz ama sen kendini bilirsin eğer diyetini zorlaştıracaksa yapma.

Şu an definasyondayım ama yakın zamanda koruma dönemine gireceğim o yüzden ikisine de cevap arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı