Akşam atarım hocam şuan dışarıdayımAnakart ASRock o belli zaten.
O ASRock çipsetinin sağ altındaki Powe SW pinlerinin net görüntüsü paylaşın kamera flash kapalı şekilde.
Hocam anakart manueline baktım, power sw ve led doğru yere takılmış, ben yine de çıkarıp taktım yine çalışmadı. Burda şimdi multimetre ile kontrol ediyoruz, psu'dan çıkan ekran kartı güç kablosuna hiç akım gelmiyor, 0 gözüküyor. Sanırım direkt psu'da sıkıntı var ve terlik giymezsem sağından solundan elektrik çarpıyor. Elektrik kaçağını kontrol edicez birazdan.Anakart ASRock o belli zaten.
O ASRock çipsetinin sağ altındaki Powe SW pinlerinin net görüntüsü paylaşın kamera flash kapalı şekilde.
Sistem hiç güç alamadığı için çalışmıyordur LED'ler. Önce Power işini halledelim sistem güç aldıktan sonra LED çalışmazsa ona da bakarız. Fotoğraflardan tam anlaşılmıyor maalesef o yüzden bir şey diyemiyorum LED'ler için. Ama sorun büyük ihtimalle Power pinini bir pin sağa takmaları merak etmeyinbizim firmalar ASRock anakartlara pek alışkın değil dalgınlıklarına gelmiştir.
Takıldığı yerker doğruymuş hocam.Anakart ASRock o belli zaten.
Sanırım geri yollayacağım, başka çözümü yok gibi..
Dosya Ekleri
Son düzenleme: