Yeni alınan iPhone 14 Pro Max nasıl şarj edilmelidir?

güneş66

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sıfır 14 Pro Max aldım. Saat sabah 11 gibi çıkarttım kutudan. %80'di şarjı, şu an %20 kaldı tüm gün kullandım. Türkiye şartlarına göre fazla para verdim bozulmasını istemiyorum alır almaz. Şarjını Full bitirip mi direk %100 yapayım ilk şarjını yoksa, şu an %20 de %80 90'a kadar doldurup çekeyim mi ilk şarjda?

İlk sarji bilmem ama normal sartlarda 20'ye kadar kullanip 80-90'a kadar şarj etmeniz onerilir. Bence ilk şarjda bile farkli olmicaktir

Merhaba sıfır 14 Pro Max aldım. Saat sabah 11 gibi çıkarttım kutudan. %80'di şarjı, şu an %20 kaldı tüm gün kullandım. Türkiye şartlarına göre fazla para verdim bozulmasını istemiyorum alır almaz. Şarjını Full bitirip mi direk %100 yapayım ilk şarjını yoksa, şu an %20 de %80 90'a kadar doldurup çekeyim mi ilk şarjda?

20'ye düşünce 80'e kadar şarj et sonra çek, internette böyle yazıyor. (bende öyle yapıyorum)

Aksine %100 dolum yapmadan kullanın.
Sürekli %80 de kalsın üstüne çıkmasın.
Batarya ömrünü bu şekilde uzatırsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı