M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #1 Yeni alınan laptoptaki Windows key'ini nereden görebilirim?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.167 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #2 Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Artı 0 Eksi
Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
KS KS M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #3 Crownguard dedi: Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata alıyorum: 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Crownguard dedi: Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Yeni bir laptop aldım, içinde Windows 11 yüklü olarak aldım. Bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata alıyorum: 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Crownguard dedi: Windows aktif mi, onu mu soruyorsunuz? CMD'deyi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutla görebilirsiniz, eğer öyleyse. Kod:Panoya kopyala wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Yeni bir laptop aldım, içinde Windows 11 yüklü olarak aldım. Bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.652 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #4 mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum; 'Wmic' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde Windows 11 yüklü olarak aldım, bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... OEM key vardır. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli komutunu girin. Artı 1 Eksi
mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum; 'Wmic' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde Windows 11 yüklü olarak aldım, bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... OEM key vardır. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli komutunu girin.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #5 mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum; 'Wmic' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde Windows 11 yüklü olarak aldım, bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... Showkey Plus veya produkey programı ile görebilirsiniz CMD de pek gözükmüyor. Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum; 'Wmic' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde Windows 11 yüklü olarak aldım, bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... Showkey Plus veya produkey programı ile görebilirsiniz CMD de pek gözükmüyor.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.107 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #6 mami.45 dedi: böyle bi hata alıyorum ; 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde windows 11 yüklü olarak aldım , bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim Genişletmek için tıkla... Hakkında kısmında etkinleştirme bilgisi görünür zaten. Siz anahtarı mı kullanmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: böyle bi hata alıyorum ; 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım içinde windows 11 yüklü olarak aldım , bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim Genişletmek için tıkla... Hakkında kısmında etkinleştirme bilgisi görünür zaten. Siz anahtarı mı kullanmak istiyorsunuz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.167 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:01 #7 mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum: 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım, içinde Windows 11 yüklü olarak aldım. Bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak açıp aşağıdakini deneyebilir misiniz? Bash:Panoya kopyala (Get-WmiObject -query 'select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Böyle bir hata alıyorum: 'wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Yeni bir laptop aldım, içinde Windows 11 yüklü olarak aldım. Bilgisayardaki yüklü olan ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim diye demiştim. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak açıp aşağıdakini deneyebilir misiniz? Bash:Panoya kopyala (Get-WmiObject -query 'select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey
KS KS M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #8 TeamOFMind dedi: Hakkında kısmında etkinleştirme bilgisi görünür zaten. Siz anahtarı mı kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Crownguard dedi: PowerShell'i yönetici olarak açıp aşağıdakini deneyebilir misiniz? Bash:Panoya kopyala (Get-WmiObject -query 'select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:07 Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Hakkında kısmında etkinleştirme bilgisi görünür zaten. Siz anahtarı mı kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Crownguard dedi: PowerShell'i yönetici olarak açıp aşağıdakini deneyebilir misiniz? Bash:Panoya kopyala (Get-WmiObject -query 'select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey Genişletmek için tıkla... Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:05 #9 mami.45 dedi: Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Key yok o zaman. Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Key yok o zaman.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.652 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:06 #10 mami.45 dedi: Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi showkeyplus programı ile öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Yüklü olan anahtarı öğrenmeye çalışıyorum. Kodu direkt yazıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi showkeyplus programı ile öğrenebilirsin.