Yeni alınan PC’de açılış sorunu

Ysn258

Picopat
Öncelikle herkese selam. Benim sorum şu bilgisayarımda 480 GB SATA SSD var. Fakat boşta bile bazen yuvarlağın yanındaki mavi yuvarlak 3-4 saniye aralıklara dönüyor ve bazen de sistem kendi kendini yeniliyor. Bilgisayar arada sırada takıldığı için sormak istedim. Sizce bir sorun mu var bilgisayarımda?

Bilgisayarı ne kadar süredir kullanıyorsunuz? SSD marka ve modeli nedir? Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Arkada bir şey çalışıyor mu diye kontrol edin. Tüm sisteminizi de belirtin.

Bilgisayarı ne kadar süredir kullanıyorsunuz? SSD marka ve modeli nedir? Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Arkada bir şey çalışıyor mu diye kontrol edin.

SSD model Toshiba TR200 Model'di galiba. Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum ve daha 1 hafta önce formatlandı servis tarafından virüs bulaştığını zannetmiyorum.
SSD'ye Crystal Disk Mark testi yapın.
Yaptım sonuçlar verilen değerlerle hemen hemen aynı çıktı.

SSD model Toshiba TR200 Model'di galiba. Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum ve daha 1 hafta önce formatlandı servis tarafından virüs bulaştığını zannetmiyorum.

Yaptım sonuçlar verilen değerlerle hemen hemen aynı çıktı.
Kullandığınız SSD kronik sorunlu. Sağlığını kontrol edebilir misiniz? Bir de mümkünse boştaki sıcaklıklara bakabilir misiniz?(SSD dahil)

Tüm sistemi yazar mısınız?

GTX 1650S.
R5 2600
B450M'a Pro Max
16 GB 3000MHz RAM.
Toshiba TR200 480 GB SATA SSD.
650W +80 PSU.
Kullandığınız SSD kronik sorunlu. Sağlığını kontrol edebilir misiniz? Bir de mümkünse boştaki sıcaklıklara bakabilir misiniz?(SSD dahil)

Dediklerinize baktım yük altında 40 dereceydi SSD ve sağlığınada gayet iyi yazıyordu galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı