Yeni alınan RTX 4060 sistem kapanıyor

• Konuyu başlatan Zer1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 623

Zer1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'dan yeni bir sistem aldım. Monitörü de AOC marka tercih ettim, şimdi sorun şöyle: kasanın ışıkları sönmüyor, seste bir değişiklik yok, ekranda no signal yazıyor. Monitörün ışığı beyazdan kahverengine dönüyor ve tekrar açıldığında yeniden başlamış oluyor her şey. Sorun tam olarak nerede? İkisini de alalı 1 hafta olmadı daha. Sıcaklıkla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum, çünkü aralıksız CS oynadığımda bu problemi yapmadı, 2 kere Roblox'ta 1 kere de düz ekrandayken yaptı.

Garantiye gönder.

Merhaba, İtopya'dan yeni bir sistem aldım. Monitörü de AOC marka tercih ettim, şimdi sorun şöyle: kasanın ışıkları sönmüyor, seste bir değişiklik yok, ekranda no signal yazıyor. Monitörün ışığı beyazdan kahverengine dönüyor ve tekrar açıldığında yeniden başlamış oluyor her şey. Sorun tam olarak nerede? İkisini de alalı 1 hafta olmadı daha. Sıcaklıkla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum, çünkü aralıksız CS oynadığımda bu problemi yapmadı, 2 kere Roblox'ta 1 kere de düz ekrandayken yaptı.

Garantiye gönder.

Bunun bilincindeyim zaten ama hangi parça monitörle mi alakalı ekran kartıyla mı PSU'yla mı?

OCCT testi yaptım Power kısmından SSE böyle bir hata aldım.

17438393208384307854926442838892.jpg

Son düzenleme:
Bunun bilincindeyim zaten ama hangi parça monitörle mi alakalı ekran kartıyla mı PSU'yla mı?
Hocam istersen direkt hepsini götür sonra şunu bunu götürün derdi olmasın ilk önce bi arayın onları satın aldığınız yeri onlar bilgilendirecektir.

OCCT testi yaptım Power kısmından SSE böyle bir hata aldım.

Eki Görüntüle 2462515
Ekran kartı driverleri olabilir sorun belkide eksik indirmiş olabilirsiniz.

@Blacksidemre @claus rica etsem bir bakar mısınız?

Hocam istersen direkt hepsini götür sonra şunu bunu götürün derdi olmasın ilk önce bir arayın onları satın aldığınız yeri onlar bilgilendirecektir.

Ekran kartı sürücüleri olabilir sorun belki de eksik indirmiş olabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Sorun var. Direkt iade et veya değişim yaptırt.

Servise götürdüm bugün ekran kartının benim yaptığım testte 57 watt çalıştığını kendilerinde 117 watt çalıştığını söylediler evi mi değişmem lazım yani dediğimde topraklı priz ile denedikten sonra sorun devam ederse getirin dediler orada 8K testi vs. de yapıldı ama sorun çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı