![]()
Hiper HARMONY 3 Adet Dahili Mavi Led Fanlı Gaming Kasa incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasam bu linkteki ürünün aynısı dostlar.
Kasada hava akışına dair bir şey göremiyorum.
![]()
Hiper HARMONY 3 Adet Dahili Mavi Led Fanlı Gaming Kasa incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasam bu linkteki ürünün aynısı dostlar.
Sizin fikriniz nedir peki? Kasaya ekstra fan desteği türünden şeyler mi yapayım?Kasada hava akışına dair bir şey göremiyorum.
Sizin fikriniz nedir peki? Kasaya ekstra fan desteği türünden şeyler mi yapayım?
Maddi durumumda iyi değil yeni kasa fiyatları 1000 liradan başlıyor ne yapsam bilemedim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran kartım şu şekildedir.
Şuan hiç bütçe ayıramıyorum. Bilgisayarı alınca tüm bütçem gitti ancak gelecek yaza yeni bir bütçe oluşturma şansım olur. Üniversite şartları sebebiyle.Bütçeniz nedir? İyi bir kasa bulabilirim.
Deneyin.Şuan hiç bütçe ayıramıyorum. Bilgisayarı alınca tüm bütçem gitti ancak gelecek yaza yeni bir bütçe oluşturma şansım olur. Üniversite şartları sebebiyle.
Ama bu egzoz fan işi işe yarayacaksa deneyebilirim. Üstteki yardımcı olan dostumuzun önerdiği gibi.
Reisim selam , bu kart hakkında bende çözemedim tam normal mi değil mi diye. Sorunlu mu diye korkuttu sadece veya zamanla zarar görmesi vs. Malum bir bilgisayarı almak için kırk takla atıyoruz.Kanka Low profil bir ekran kartı ısınması normal bence.
Çok teşekkür ediyorum öneriler için sağolun.Deneyin.
Kanka Low profil bir ekran kartı ısınması normal bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.