Yeni alınan sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

raygusen17

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

1 Aylık bilgisayarımda düzenli olarak mavi ekran hataları alıyorum, Memtest86 ile RAM'leri test ettim 4 saat sürdü ve 0 hata buldu. Oyunlarda, Full güç FurMark testlerinde vs bilgisayar kapanmıyor. Discord'ta takılırken, Chrome'da takılırken, özetle bilgisayarın yorulmadığı anlarda aniden yiyorum mavi ekranı. Bilgisayarın özellikleri;
AMD 3500X-ASUS DUAL-RTX2060-EVO-OC-Prime B450M-K-Samsung 500GB SSD-16 GB RAM

Bütün driverlar günceldir.

Minidump dosyası linki aşağıdadır.

Dosyanız, Minidump.rar yüklendi!
Download link:

BIOS güncelleyin. Sürüm 2202 geçin.

Chipset güncelleyin. Anakartın sitesinde bulunuyor.

"DISM" rehberini uygulayın.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Eğer güncel ise kaldırıp ve tekrar yükleyin.

En başta DDU ile var olan sürücünü sil. Aşağıda verdiğim linkteki sürücüyü indiirn.

CPU-Z kaldırın. Mavi ekran sorunun geçince tekrar yükleyebilirsin.

@raygusen17

Son durum nedir? Neler yaptınız? Yeni mavi ekran aldıysanınız. Minidump paylaşın.

merhaba, iş yoğunluğu dolayısıyla konu açtığımı bile unutmuşum. dediğiniz işlemleri yaptım ama sorun devam ediyor. format atarak da denedim. bugün 2 kere mavi ekran hatası aldım mini dump dosyası aşağıdaki linktedir.
Gofile

Dosyayı böyle paylaşmayın direkt minidump paylaşma rehberinde nasıl yaptıysa öyle paylaşın. Böyle pek bir şey anlayamadım.

En üstte attığı 2 ay önce atılmış. Ek olarak "ntoskrnl" hatası direkt HDD ile ilgili değildir. Bir sürü sebebi olabilir. Bilmeden yazıyorsun gene.

Tamam siz yardımcı olun arkadaşa ! Bir sürü neden dediğin kaç tane neden ? "ntoskrnl" bellek yönetim dosyasıdır bir sürü neden dediğiniz şeyler aynı yere çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı