Yeni alınan Xiaomi Redmi Note 8 rootlu geldi

Vallahi hocam top artık sizde 1500 1600 bandında aldıysanız kullanın derim telefoncuyum bende hep yurt dışı sattım hatta TR olanını satmak nasip olmadı ama sorun cıkarmaz size.

Değişim talebi başlattık canlı destek ile görüşüyoruz 2200TL'ye aldık telefonu.
Zaten şu anki fiyat bandıda o civarda 2300TL falan N11'de en ucuzu buydu o yüzden bunu aldık. Ve ikinci durum N11'de canlı destek ile görüşüyorum Xiaomi Türkiye'nin yetkili servisi ile iletişime girmem söyledi.

Son düzenleme:
Değişim talebi başlattık canlı destek ile görüşüyoruz 2200TL'ye aldık telefonu.
Zaten şu anki fiyat bandıda o civarda 2300TL falan N11'de en ucuzu buydu o yüzden bunu aldık. Ve ikinci durum N11'de canlı destek ile görüşüyorum Xiaomi Türkiye'nin yetkili servisi ile iletişime girmem söyledi.

Xiaomi Türkiye'nin destek vereceğini düşünmüyorum iade etmeye çalışın. 14 geçmediyse almak zorundalar ama 14 gün geçtiyse tüketici haklarına başvurun.Ama pandemi dolayısıyla 1-2 yıl arasında sonuç çıkar.Ne kadar beklemek istersiniz bilemem ama onlara bi ders niteliği olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı