Yeni binalarda fiber internet bağlantısı var mıdır?

Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
7.724
Makaleler
7
Çözümler
94
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir ev aldık, inşallah da yakın zamanda taşınacağız. Sizlere bir sorum olacak. Binada fiber internet bağlantısı var mıdır? Çok merak ettim, soramadım da bir türlü oradan birine. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
İnşaatta bir dönem elektrik işinde çalıştım,genelde evet yeni binalarda mutlaka fiber bağlantısı olur.Tabii bizim yaptığımız site idi,siz evi kiralamadan veya satın almadan önce sahibine sorun.Müteahhit'e sorar o da olmadı.
 
Hocam yeni binalar fiber bağlantıya uygun şekilde yapılır iç tesisat. Sizin asıl merak etmeniz gereken şey Altyapınızda fiber var mı? Eğer altyapıda fiber yoksa binanın fiber bağlantı desteklemesi bir işe yaramaz.
 
Hocam sizin bulunduğunuz yerde fiber internet var mı demek. Binanızın fiber desteklemesi binada fiber olduğu anlamına gelmez. İnternetten altyapı sorgulayıp fiber var mı yok mu öğrenebilirsiniz?

Haklısın bina fiber altyapısı ile döşenmiş olabilir ama orada fiber alt yapısı olup olmadığı öğrenilmeli dediğiniz gibi.Hangi kurumun internetini bağlatacaksanız arayın ve adresinizi verin gerekli bilgilendirmeyi yaparlar. Size tavsiyem de şu fiber bağlatacaksanız sizin konumunuzda bulunan bütün kurumların internet hızını taaahhütsüz alarak test edin.Hangisi sizi üzmüyorsa taahhüt yaparak alırsınız daha sonra. @Webcam kullanan insan
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı