Rehber Yeni bir bilgisayara hangi programları yüklemeniz gerekir?

@Yaman04, teşekkür ederim. Bahsettiğin şeyde haklısın. Fakat KMPlayer tarzı video/medya oynatıcılara pek fazla sevemiyorum. Bir keresinde mobil platformda denemiştim. Fena da değildi. Ayrıca KMPlayer yazılımını yapan şirket Güney Kore merkezliymiş. Medya oynatıcılara alternatif olarak kullanılabilir. Fakat her seferinde VLC kullanmak daha basit ve hızlı geliyor.

Bu arada rehberin düzeltilmesi gereken yerleri de bulunuyor. Mesela ekran görüntüsü/kayıt kategorisinde Greenshot yerine Lightshot eklenebilir. Ayrıca ücretsiz güvenlik yazılımlarından birisi olarak bahsettiğim Kaspersky Security Cloud Free için yeni bir rehber hazırladım. Ek olarak onu ekleyebilirim.
Bileceğin üzere yakın bir zamanda Drawboard PDF yazılımı rehberi de yapmıştım. PDF kategorisine eklenebilir. Konuya bakacak olanlar da kolaylıkla ulaşabilirler.
Drawboard PDF hakkında paylaşmak istediğin bir şey bulunuyor mu?
 
Düzeltilecek yerlerin ekran görüntüsünü çekin. Sonra harici bir siteye yükleyin. Ondan sonra rapor üzerinden gerekli düzenleme cümleleri, bağlantıları ve resimleri yazın. Moderatörler düzeltecektir. @unnamedington
 
Düzeltilecek yerlerin ekran görüntüsünü çek. Sonra harici bir siteye yükle. Ondan sonra rapor üzerinden gerekli düzenleme cümleleri, bağlantıları ve resimleri yaz. Moderatörler düzeltecektir.
Bu konuyu daha önceden unutmuştum. Başka birisi konu açınca bu konum aklıma geldi. Yirmi dakika önce başlığı ve bazı yerlerini moderatörlere bildirmiştim. Şimdi de güncel bir şekilde düzenleyebilirim.
 
Listeye eklenebilir belki 😇


Everything.Search.Window.png



Windows arama hizmetini kapatıp bunu kullanıyorum şahsen. İstediğim bir dosyayı daha kolay ve hızlı bulmamı sağlıyor. NTFS birimleri tarayabilmesi için ya programı yönetici olarak açmalı ya da everything hizmetini arkaplanda çalıştırmak durumundasınız.

Ekran Alıntısı.PNG
 
@acv, Evertyhing programını rehberi hazırladıktan sonra öğrenmiştim. Kurulabilecek yazılımlar arasında yer almalıdır. Windows Search'den daha başarılı bir yazılım olduğunu öğrenmiştim.
 
Son düzenleme:
@acv Kurulumda hangi ayarları seçmeliyim? Ayrıca Windows 10 arama kutusu gibi, kelimeye göre öneri sunuyor mu?

Screenshot_9.png


Screenshot_10.png
 
Kurulumda hangi ayarları seçmeliyim?
Ayarlar ve NTFS indeksleme seçenekleri varsayılan olarak düzgün bir şekilde olacağı için değiştirmene gerek kalmıyor. Belirtilen seçenekler ile devam etmen gerekiyor.
Ayrıca Windows 10 arama kutusu gibi, kelimeye göre öneri sunuyor mu?
Kelimeye bağlı olarak sisteminde bulunan her şeyi önüne getirebiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı