Yeni bir Vatan Bilgisayar Fiyaskosu

Vatan bilgisayar müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .

SANTA_FORGET

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
3 yıl önce bütün parçalarını Vatan'dan aldığım ve orada toplattığım bilgisayarımın harddiski son 1 aydır yavaş çalışıyor. Mavi ekrana yol açıyordu ve bu hafta içinde bozuldu. Ancak çalıştığım için direkt müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Bugün saat 15.00 civarında aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Seagate'in sitesinden sorgulamaya kalktığım zaman garantisi bitmiş gözüküyor ancak ben 2013 Eylül ayında almıştım ve kullanılmış ürün sattıklarını düşünüyorum. Zaten her şeyin kutusunu teslim alırken harddisk için ne bir poşet ne de kutu vermişlerdi. Geçen sene de HD 7850 ekran kartım bozuldu, garantiye verdiğim zaman şube firmaya kartı yollamaya tenezzül etmemiş. 2 ay boyunca haftada bir garanti süreciniz devam etmektedir mesajı gelmesine rağmen hiçbir işlem yapılmamıştı. Para iadesi yapmak zorunda kalınca da Vatan Bilgisayar çeki verdiler. Dolarla paralel olarak sattıkları kartın iadesini TL üzerinden yapmalarıyla ilgili yorum bile yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı