Vatan Bilgisayar Şikayetleri

Kusura bakmayın ama ben olsam Vatan'ı tercih etmezdim. Güvenilirliği geçtim, fiyatlar dakika başı 50-100 TL oynuyor. Eğer toplu sistem alacaksanız; bir gün ekran kartına, bir gün sabit diske, bir gün dvd yazıcıya bindirip minimum 50-100 tl paranızı fazladan alıyor.
Inventusu bir düşünün derim, hakkında iyi yorumlar duydum, ben de orayı tercih edeceğim.

Inventus özellikle müşteri memnuniyeti ve satış sonrası hizmet konusunda çok kaliteli bir firma. Fiyatlar zırt pırt oynamıyor en azından :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar, Hızlıal, Hepsiburada, Webdenal, İnventus, N11 , Gittigidiyor, Sanalpazar gibi bütün alışveriş sitelerinde üyeliğim var bazen n11 bazen hepsiburada bazen hızlıal kullanırım. Bir ara hangi kargoyla çalışıyor diye hemde bir ürün alayım dedim kargo ücretlerini görünce diğerlerine iyi dedim mesela bir kasa Ups kargo yoluyla kargo parası olarak 17,50tl olarak göründü ama hızlıal ve hepsiburada da 6tl civarındayken hatta n11, gittigidiyor ve sanalpazar da mağazaya bağlı fiyat,indirim ve kargo ücretsiz olayı oluyor. Sitesinden alacaksan ilk Ups kargo şubesi var mı diye bak bir de o kadar kargo verebilirim diyosan al. Ama senin seçimin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı