Yeni çizgi diziler neden bu kadar sevilmiyor?

Birçok nedeni var fakat bunlardan en önemlisi de şunlar. Eskiden çok fazla seçenek yoktu, her evde bilgisayar ya da oyun konsolu yoktu. Dolayısıyla insanlar vakit geçirmek, eğlenmek için çizgi dizi izlerlerdi. Teknolojinin ve imkanların gelişmesi ile birlikte birçok seçenek mevcut hale geldi. Çizgi diziler artık daha kolay yollar ile yapılıyor ve daha çok üretiliyor, insanlar ise çizgi dizi haricinde oyunlara da yöneliyordu. Dolayısı ile çoğu insan sadece izlemek yerine aksiyonun, maceranın içinde olmayı isteyerek oyunları tercih etti. Belki bundan bir 50-100 yıl sonra şu an oynadığımız oyunlar kalmayacak, yerini VR oyunlar alacak. O gün biri çıkacak ve senin gibi soracak "yeni oyunlar(joystick ve klavye/mouse ile oynanan) neden bu kadar sevilmiyor?".
 
Selamlar arkadaşlar, forumda yeniyim. Benim anlamadığım mesele şu neden yeni çizgi diziler hiç beğenilmiyor cevaplayabilir misiniz?

Yapımcıların hedeflediği yaş kitlesi ile alakalı eğitici öğretici uygunsuz davranış içermemesine çok özen gösteriyorlar eskiden düzgün güzel hikayeleri vardı çizgi filmlerin ve kendini izletebiliyordu çizim tarzları da daha güzeldi şu anki çizim tarzı kötü genel olarak ben 10 classic ile ben 10 reboot arasında çok fark var mesela buradan anlarsınız.
 
Evet. Bence çok fazla küçültmüşler yaşları. Açıp izlemem fakat örneğin yeğenim izliyorsa gözüm ilişiyor. Daha geçen gün Yt'den regular show son bölümü açıp izledim.

İsterseniz baykuş evi ve Amfibiya'ya bakabilirsiniz onlar cartoon Network'teki yeni çizgi diziler gibi kötü değil.
 
Kötü oldukları için. Eski çizgi diziler her yaştan insanın izleyebileceği türdendi ama artık çoğu çizgi dizi çok düşük yaş kitlesine hitap ediyor.
 
Bizim zamanımızda sinema filmlerinden daha iyi çizgi diziler yayınlanırdı. Komedi ise en iyi komedi, suç ise en iyi suç, gerçek hayat ise en iyi gerçek hayat, bilim kurgu ise en iyi bilim kurgu çizgi dizileri vardı. Şimdiki çocuklara ne izletiyorlar diye merak edip bazen Cartoon Network ya da Disney Channel gibi kanallara bakıyorum ve “Allah korusun!” diyerek kapatıyorum. Resmen çocuklara bir yığın saçmalık izletiyorlar. Gerçekten bu zamanda çocuk olmadığım için çok şanslıymışım. Fox Kids kuşağına selam.
 
Bizim zamanımızda sinema filmlerinden daha iyi çizgi diziler yayınlanırdı. Komedi ise en iyi komedi, suç ise en iyi suç, gerçek hayat ise en iyi gerçek hayat, bilim kurgu ise en iyi bilim kurgu çizgi dizileri vardı. Şimdiki çocuklara ne izletiyorlar diye merak edip bazen cartoon network ya da Disney channel gibi kanallara bakıyorum ve “allah korusun!” diyerek kapatıyorum. Resmen çocuklara bir yığın saçmalık izletiyorlar. Gerçekten bu zamanda çocuk olmadığım için çok şanslıymışım. Fox kids kuşağına selam.

Fox Kids'in herhangi bir çizgi dizisine bakayım dedim pek ısınamadım.
 

Geri
Yukarı