Yeni CS:GO 2 oynanır mı?

Sana desem senin mesajı alintılardim demek ki konu sahibine demisim ve begenmedim ifadesi atmistim ona simdi sana soruyorum burada anlamayan kim sabahtan beri bunu anlattim sana.
Mesajın içerisindeki Valorant'a benzetme yorumunu ben de yaptım. Dediğimin arkasındayım, Valorant'a benzetmek anlamamaktır demişsin ve anlamayan yorum yapmasın demişsin. Yorumunun ucu yine benim yorumuma dokunuyor.
 
İste herkesten oyun yorumcusu olmuyor, olmuyorsa yorum yapmayalim. Birincisi bu bir ücretsiz Update. İkincisi oyunda gayet degisikler oldu, “zaten” yaza yaza tum degisiklikleri anlattiniz. Adamlar bu oyuna daha ne yapabilir soruyorum. Tick kalkti, su anda oyun dunyasinin Online FPS kategorisindeki oyunlar icerisinde en iyilerinden olan smoke geldi, renk paleti degisti, grafikler canlandi, daha ne olsun.
Renk paleti rezalet. Valorant da oynarım hani ona biraz daha uyuyor bu renkler de Counter Strike'a gitmemiş.

Valorant'a benzemis diyenlere guluyorum, Valorant'in grafikleri fantastik grafikler, illa bir benzetme yapilacaksa Tom Clancy's Rainbow Six: Siege benzetmesi yapilabilir cunku renk paleti su an ona benziyor.
Sorun da renk paletinin fantastik grafiklere sahip bir oyuna benzemesi zaten: D
 
Satın alınmayacak zaten, yazın CS:GO'nun yerine ücretsiz güncelleme olarak gelecek.

Öyleyse çok iyi.

İste herkesten oyun yorumcusu olmuyor, olmuyorsa yorum yapmayalim. Birincisi bu bir ücretsiz Update. İkincisi oyunda gayet degisikler oldu, “zaten” yaza yaza tum degisiklikleri anlattiniz. Adamlar bu oyuna daha ne yapabilir soruyorum. Tick kalkti, su anda oyun dunyasinin Online FPS kategorisindeki oyunlar icerisinde en iyilerinden olan smoke geldi, renk paleti degisti, grafikler canlandi, daha ne olsun?

Bilmediğimden soruyorum zaten. Bilsem konu açmazdım. Göz doktoruna bir görün bence.

Ya da konu sahibi VAC ban yedi :D ondan soruyor.

Yok hile kullanmıyorum.

Hocam boş ver CS2 oynanmaz siz beğenmeyen tayfa Valorant animesine devam.

Valorant'ı hayatımda bir kez bile oynamadım. Bilmeden yorum yapma. Bu tarzda yorum yapınca havalı olmuyorsun. Ergen ergen davranma.

Garafiklerin Valorant'a benzemesi kötümü.
Evet
 
Son düzenleme:
Yıllardır ayni mantıkta devam eden CS'de ne gibi bir değişiklik bekliyordunuz anlamadım doğrusu. Daha ne değişsin? Cod mu olsun oyun?
 
Adamlar bu oyuna daha ne ekleyebilirler ki? Grafikleri zaten güncellediler ve güncel olmasa da bir rekabetçi oyununda olabilecek maksimum optimizasyonlu bir grafiğe sahip. Artı olarak sis, molotof, bomba efektlerini değiştirdiler. Bana göre CS GO, Valorant'tan daha basit ve daha oynanabilir geliyordu. Oyun namına hiçbir şey bilmeyenler bile Valorant oynadığı için Valorant bir anda nükse yaptı. Bence CS GO da yapılan en büyük hata ve oyuncu kaybı oyunu ücretsiz yapmaları ve hile çoğunluğu. Ama yine de CS her zaman daha iyi
 

Geri
Yukarı