Yeni CS:GO frag videom

İşte isimdende anlaşıldığı gibi donanımdan anlamayan birisi :D .
İntel fanboyu kardeş, 720P'de yüksek kalite 60 FPS kayıtta 70'in altına düşmedi FPS. Arkada Spotify falan da açıktı. Kanalda testi var istersen izleyebilirsin. Ben oyundayken normal bir şekilde 150 FPS civarıs veriyor.
Adam ironik konuşmuş, üstüne gitmeye hiç gerek yok. Ek olarak H410 ve B460 11.nesili destekleseydi Intel düşük bütçe kralı olmaya devam ederdi.

Şey telefondan yaptım bu arada belirtmeyi unutmuşum. Bir dahakine FPS 60 olacak, merak etmeyin. Sayacı da kapatacağım. Ajanların fazla gösterilme sebebi de şarkı. Şarkı hareketli yere çok geç giriyor, benim de canım ona sıkılıyor ama telifsiz güzel müzik bulmak zor.

Intel fanboyu kardeş, 720P'de yüksek kalite 60 FPS kayıtta 70'in altına düşmedi FPS. Arkada Spotify falan da açıktı. Kanalda testi var istersen izleyebilirsin. Ben oyundayken normal bir şekilde 150 FPS civarı veriyor.

Intel fanboy değilim sadece çok seviyorum.
30 FPS'i şakasına dedim asıl Intel olsaydı daha düşük verirdi herhalde.
Yoksa bende 3000G sistem toplamayı düşünüyorum, severim o işlemciyi manyak bir şey.
OC olayı zaten o işlemcide farklı bir şey.
2 çekirdeğin dibi yani.

FPS göstergesi çıkmayaydı iyiydi. Onun dışında taradığın bölümlerde tam öldürdüğünde ağır çekim eklememen büyük hata olmuş. Çekimlerin bazı yerlerini beğenmedim. 10 üzerinden 6 verebilirim ben.
Taradığım bölümlerde ağır çekim yok hocam, eski videodan mı bahsediyorsunuz?

Şey telefondan yaptım bu arada belirtmeyi unutmuşum. Bir dahakine FPS 60 olacak, merak etmeyin. Sayacı da kapatacağım. Ajanların fazla gösterilme sebebi de şarkı. Şarkı hareketli yere çok geç giriyor, benim de canım ona sıkılıyor ama telifsiz güzel müzik bulmak zor.
Müzik değil de beat kullanabilirsiniz. Bu kanalı öneririm; https://www.youtube.com/c/FantomXXX/featured

Videonun ;
%50'si yürüme, koşma ve zıplama
%30'u 200 saati olan herkesin atabileceği vuruşlar
%10'u slow motion zıplama, slow motion yürüme ve slow motion vuruşlar
%10'u orta ve iyi düzey headshotlar
Ve tabii ki video boyunca cıstak cıstak kulağımıza vuran o yeni yetme youtuber fon müziği...
720P çözünürlüğü de göz önüne alırsak olmamış kardeşim. Değiştirilmesi ve düzeltilmesi gereken çok şey var.

Ben OC delisiyim biraz güçsüz işlemciyi güçlendirmek hoşuma gidiyor.
Bu yüzden 3000G fantastik bir işlemci.
IGPU'suna bile OC yapabiliyorsun, deli bir şey abi ya.
1500 liraya aldığın sistemle bunları yapmak.

Taradığım bölümlerde ağır çekim yok hocam, eski videodan mı bahsediyorsunuz?
Ben taradığın bölümlerde ağır çekim var demedim zaten. Adamı tarayarak öldürdüğünde tatmin etmiyor. Ağır çekim veya herhangi bir efekt eklenebilirdi. Yani oraları boş bırakmamak gerekirdi. Onun dışında kameranın pürüzsüz (yani dümdüz, aşağı yukarı olmadan) olarak gitmesine de dikkat edebilirsiniz. Dümdüz gitmemesi neredeyse hiçbir sorun değil ama o da olabilir. Onun dışında bazı yerler cidden iyi olmuş. Mesela deagle one tap yerleri gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı