Yeni Ehliyet Alana Araba Tavsiyesi

Bârbosa

Kilopat
Katılım
14 Şubat 2016
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni ehliyet aldım. Daha önce araç deneyimim olmamıştı kursda öğrendim kursa da 6 gün gittim 12 ders e eşit oluyor. Başlangıç olarak ne önerirsiniz?
İstanbul gibi kalabalık şehirde yaşadığım için otomatik vites olursa iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk arabanız olacak ve İstanbul'da kullanacaksanız parçası ucuz olan bir araç seçmenizde yarar var. Citroen Saxo önerebilirim.
 
Toyota Corolla, Honda Civic (yeni kasadan bahsediyorum), mekanik olarak en sağlam şanzımanlardan birine sahip. Parçası da pahalı değil. Başınızı ağrıtmaz yani. Ya da Mazda modellerine bakabilirsiniz.

VW grubu için Jetta, Polo, Golf, Seat'i katarsak Ibiza veya Cupra olabilir fakat DSG şanzıman biraz baş ağrıtır, yine de siz bilirsiniz.


Bahsettiğim araçlar sadece başlangıç için değil, uzun vadede gayet iş görecek araçlardır.
 
i8 ile ilgili görsel sonucu
 
Bütçe belirtmeden araç tavsiyesi istiyorsun. Tarzını bile söylemiyorsun, canı sıkılan çocuklar yine boş hayalperest konular açmaya başladı. Araba alacak adam sadece otomatik vites olsun demez, yakıt, motor, tip, marka, bütçe, vergi bir sürü bilgi verir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı