Yeni fitness programı yaptım

Bir süre bu programda zorlanırsın ama yeterli kondisyonun olmadığı için. Seti azalabilirsin ve zamanla daha az zorlanmaya başlayacaksın. Bütçeni zorlamazsa sık sık tavuk göğsü + makarna ya da pilav yumurta vs ye.

Dumbell press yapabilirsin. Ama sırtının yerden biraz yüksek olması gerekiyor. Yastık ile biraz çözebilirsin. Hissederek yapmaya çalış çünkü 3 kg pek yetmeyebilir.

Tamam sağ olasın program yapıp yolliyam hemen.

Nasıl hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230822-195725.jpg
    Screenshot_20230822-195725.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 28
Nasıl yani? Güzelse hemen yap cam usta
Program çok gerekli değil diyorum ama güzel yap. İlk gün zorlanırsın ben yapamıyorum falan deme ilk gün herkes zorlanıyor. Programın yarısında bile tükenebilirsin hatta. Öyle olursa daha kıpırdayamayacaksan, verimsiz oluyorsa orda bırak. Sonraki yaptığın sefer seti 1 tık düşür. Ertesi gün de yapma sonraki gün yap. Fullbody antrenmanları 2 günde bir yapılır unutma.

Program çok gerekli değil diyorum ama güzel yap. İlk gün zorlanırsın ben yapamıyorum falan deme ilk gün herkes zorlanıyor. Programın yarısında bile tükenebilirsin hatta. Öyle olursa daha kıpırdayamayacaksan, verimsiz oluyorsa orada bırak. Sonraki yaptığın sefer seti 1 tık düşür. Ertesi gün de yapma sonraki gün yap. Fullbody antrenmanları 2 günde bir yapılır unutma.

Sağ ol hocam başluom.

Sağ ol hocam başluom.
Başlamadan ısınman gerek. Dumbell ile ısınma yaz youtube'ye çıkar. Basitçe anlatmak gerekirse dumbellerı sıkıca tutarak sağa sola çevir bileğinin ısınması için. 5 6 kere lateral raise yap. 5 6 kere de curl yap yavaş yavaş yap ısına ısına. Sonra 5 6 kere hissederek ısınarak shoulder press yap. En son da squat yap 6 7 kere dikkatlice ısınarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı