Çözüldü Yeni işlemci ve anakart sonrası PC'ye eski HDD takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sn0WzX

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech OC RX 5700 XT - Ryzen 5 3600X - 1x16 GB 3000Mhz Corsair Vengeance Ram - Asus Prime B 450M-K Anakart - Dark Force 600W Psu
İşlemci ve anakartımı değiştirdim. 120 GB SSD'm var Windows kurulu. Bir de 1 TB harddiskim var. SSD'ye tekrar Windows'u kurmam gerekiyor fakat harddiskime format atmam gerekiyor mu? Çünkü içinde oyunlarım var tekrar yüklemek istemiyorum. Acaba sadece Windows'un kurulu olduğu SSD'me format atsam yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce bir deneyeceğim eğer performans sorunu yaşarsam HDD'ye de format atarım.
HDD'ye neden format atıyorsunuz?
"Performans düşer" diyenler, sorunuzu anlamamış.
HDD'de işletim sistemi olmayacak, değil mi? Sadece depolama ve oyun için kullanılacak. Bu durumda HDD'de herhangi bir işelm yapmanıza gerek yok.
SSD'ye işletim sistemini kurun, HDD'yle o aşamada bir işiniz olmayacak. Kurulum bitip de işletim sistemini kullanırken HDD'nizde depoalama ve oyun alanı için kullanmaya devam edeceksiniz.
HDD'ye neden format atıyorsunuz?
"Performans düşer" diyenler, sorunuzu anlamamış.
HDD'de işletim sistemi olmayacak, değil mi? Sadece depolama ve oyun için kullanılacak. Bu durumda HDD'de herhangi bir işelm yapmanıza gerek yok.
SSD'ye işletim sistemini kurun, HDD'yle o aşamada bir işiniz olmayacak. Kurulum bitip de işletim sistemini kullanırken HDD'nizde depoalama ve oyun alanı için kullanmaya devam edeceksiniz.

Anladım, teşekkürler cevapladığınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı