Bu aralar kitap okumaya çok vakit ayıramıyorum. Metro 2033'e güzel başladık. Oldukça keyifli ama nereye kadar ah bir vakit ayırabilsem. Neyse böyle böyle bitireceğim. Çok keyif aldığımı söylemeliyim. Bu yoğunluktan kurtulana kadar kitap rahat biter de diğer 2 kitabın durumu ne olur bilemem. Ama bu yoğun süreçten sonra bir solukta biter. Gerçi 3 kitabı da bitireceğimi düşünüyorum bakalım. Bu yoğun süreç bittiğinde(yaklaşık 2 ay) 2033'ün oyununu alırım.
Yeni, ilginç, bilmediğin içeriklerle dolu bir kitap. Bu kitabın ikincisi de var. Bilmediğim şeyleri öğrenmekten çok büyük bir keyif almıştım. Dilerim sende çok seversin.
Yazın başlangıcında alacağım kitap listem. Bir sorun çıkmaz ise Sherlock sırayı bekleyecek maalesef... Çok önceden de düşünüyordum çünkü almayı, unutmuştum. Bir Blizzard tutkunu olarak alacağım kitap serisi... Tabi tek tek alacağım, arada Sherlock, Dan Brown, Yüzüklerin Efendisi... Okunacak çok kitap var.
Burada kitap listesi var 2. yorumda fakat Türkçe'ye çevrilmemiş WoW serisi sanırım